a my też z Tadziem za miesiąc prawdopodobnie kończymy rehabilitację, więc jest super
to gratuluję ukończenia ćwiczeń za miesiąc - szybko zleci
My byłyśmy dziś na tym szczepieniu HIB i Joasia oczywiście jak to ostatnio bywa u lekarzy zrobiła furorę. Najpierw pielęgniarki się nią zachwycały i to nie tylko karnacją (jak zwykle hehe), bo wśród innych dzieci (starszych) Joasia miała najwięcej do powiedzenia, sama zagadywała, śmiała się na głos, pokazywała im różne zabawki, popisywała się
Potem już w gabinecie to samo - lekarka powiedziała , że Joasia jest super rozwinięta i mądrala że hoho. Podczas zastrzyku też nie płakała
a potem nie chciała iść do domu tak jej się tam spodobało, bo w poczekalni jest pełno zabawek, małe foteliki dla dzieci, prawdziwy telefon, huśtawka itp itd prawie jak w przedszkolu jakimś - tak sobie pomyślałam, że teraz Joaś pewnie chętnie do przedszkola by chodziła, bez problemu zostawała, a kiedy nadejdzie ten moment i będzie trzylatkiem to może być gorzej i tak łatwo nie będzie hihi
Zapomniałam napisać, że teraz waży 10,700 kg a wzrostu ma 81cm, a jeśli chodzi o krostki na buzi to podobno nie jest uczulenie od jedzenia tylko np reakcja na wodę albo na jakiś kosmetyk
mam smarować kremem oilatum albo balneum
Potem poszliśmy już z tatusiem na plac zabaw i nareszcie widziałam jak Joasia umie sama zjeżdżać na zjeżdżalni
Ja nie wpadłabym na to żeby jej samej pozwalać ale mój mąż ją sadza i idzie stać z boku, a Mała sama się odpycha i jedzie i cieszy się bardzo!!!! Przez to że chodzę do pracy to takie różne chwile jak nauka zjeżdżania przeszły mi koło nosa
no ale cóż - dziś to widziałam na własne oczy
starsze dzieci od Joasi bały się same zjeżdżać, a moja panna uśmiech od ucha do ucha w dół!!! Niestety dziś nie wzięliśmy aparatu
A TU JAK CHCECIE OBEJRZEĆ - KILKA NAJNOWSZYCH FOTEK JOASI
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... 56#4474589