marta fajnie cię uslyszeć.
kasia fotka super, widac tego ząbka.
karolina powodzenia w robieniu prawka
wisienkowow, podziwiam Cię z tą siłownią
Co do jajka, ja daje ale nie co drugi dzień no bo mi się zapomina. Czasem daje do zupki ugotowane na twardo żółtko. Ale Tosia lubi jajecznicena maśle
więc troszke jej daje. Tylko kurcze ostatnio mamy wojne o lyżeczkę znowu, najchętniej by wszystko palcami jadła, wrrr a jest z niej charakterna dziwnczyna, potrafi się drzec tak strasznie jak coś chce. Dzisiaj była wojna o owocki, ale się nie dałam i na koniec Tosia się poddała i zjadla łyżeczką, ale swoje się nazłościła.
U mnie wielkie poruszenie na uczelni no bo w tym tygodniu bal i absolutorium, toge i biret już mam, fryzjer umówiony na bal
ale ja do tego podchodze z przymróżeniem oka bo tak na prawde koniec studiów będzie po ostatnim egzaminie w czerwcu
Za to mam mega dylemat bo nie wiem co chce robić jaka specke i gdzie chce robić staż, a czasu do decyzji coraz mniej. Wypadałoby się jaknajwięcej na tym stażu nauczyć bo teraz o wszystko potrafia się sądzić.Np moja znajoma dostała wezwanie do sądu bo wystawiła pacjentowi recepte na korytarzu mimo, ze na jego prośbe i poza kolejką......
[/b]