Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

21 kwie 2008, 17:17

Pewnie, to opieka w domu pieki nad starszymi ludzmi.

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

21 kwie 2008, 17:19

Witajcie Kochaniutkie.
Ale napisałyście przez weekend :ico_brawa_01: . Ja oczywiście nie miałam czasu usiąść przed komputerkiem... Jak jesteśmy wszyscy w domku, to jakoś tak szybko mija czas i mamy tyle fajnych zajęć, że nawet mi się nie chce siedzieć przed monitorkiem :ico_wstydzioch:
Maggie, będzie dobrze- Antoś szybko zgra się z dziećmi, w pracy możesz też stawiać swoje pewne warunki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Iwonuś, fajnie, że się zdecydowałaś na ten wyjazd. A te 5 dni minie szybciutko.
Justynka, trzymaj się Babosko i oby się wszystko ułożyło po Twojej myśli w pracy.
Aginka, ja też myślę, że Malwinka jest bardzo podobna do Kacperka.

Oj, jak ja zazdroszczę wyjazdów nad morze... My może za roczek gdzieś się wybierzemy dalej. A w te wakacje może uda się gdzieś tu, u nas, na Mazury. Aby było bliziutko.

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 kwie 2008, 17:19

Witajcie dziewczynki! U nas tez ladna pogoda dzisiaj, wiec my tez dzisiaj spacerujemy :)

Iwonko, powodzenia kochana!!

Maggie, bardzo sie ciesze ze Ci sie tak udalo, juz widac, ze masz fajnego i wyrozumialego szefa :-)

Asia od wczoraj przestala mi calkowicie kulec :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_brawa_01:

Dziewczynki jak tak z nocnikowaniem u Was?? bo u nas masakra :ico_olaboga: , Asia mowi: 'mama kupa!" i leci do swojego pokoju chowa sie za firanke i nie chce wyjsc i siasc na nocnik :ico_placzek: juz sama nie wiem co robic :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

21 kwie 2008, 17:34

Ja też zauważyłam, że Kinga przestała sikac na nocnik. Wcześniej, kiedy spała w sypialni, to zaraz po obudzeniu siadała na nocniczek i robiła siku, a teraz :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: . Przychodzi do mnie rano taka zasikana, że :ico_noniewiem: .
Pytałyście o to, co maluchy piją. Kinga praktycznie wszystko- soki, herbatki, wodę. Jest jeszcze na etapie tych "dzieciowych" czasami tylko dostaje takie z kartonu, nasze- costa, tymbark albo inny wynalazek.

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 kwie 2008, 20:37

witam moje psiapsiółki ....
:ico_wstydzioch: nocnik?????? - a co to takiego ???? :ico_wstydzioch: - szkoga gadać ... ten temat u nas praktycznie nie istnieje ... poiwm tyle tylko że podejść juz było kilkanaście ... i narazie odpuściłam na dobre .... bo z jędzunią sobie nie mogę dać rady .... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

21 kwie 2008, 21:58

Asia od wczoraj przestala mi calkowicie kulec :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_brawa_01:
ufff, super wiadomość!
Co do nocnika, to antek wręcz się buntuje i odstawia nocnik jak mu pokazę...niewiem co robić, ale wiem jedno że mó synek to niepokorna dusza....i często robi na odwrót....chyba jest tak że póki sam się nie przekona to nic z tego...ale nie poddaję sie bede próbować.

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 kwie 2008, 00:29

to mnie troche "pocieszylyscie" dziewczynki, bo myslalam ze to tylko ja mam problemy jesli chodzi o Asie i o nocnik ...

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 kwie 2008, 07:51

Dzien dobry !!!!
Zapraszam na :ico_kawa: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

22 kwie 2008, 08:56

Witajcie
Barbara, ja poproszę kawusię :ico_haha_01: . Z mleczkiem, bez cukru.
Kończę właśnie śniadanko i muszę jechać do Dziadka swojego.
I powiem Wam, że czekamy na nowego obywatela w naszej rodzinie. Grześka bratowa miała termin na ubiegłą środę, ale dzidziusiowi nie spieszyło się wcale i Kasia dopiero dzisiaj o 4 pojechała do szpitala. Różnica między naszymi synkami będzie 3 tygodnie.
A ja dziś na 17 do swojego ginekologa. Zobaczymy, co z Patryczkiem. Jak rośnie i kiedy ewentualnie będzie gotowy na porzucenie mamusiowego brzuszka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

22 kwie 2008, 11:55

witam :ico_haha_01:
Ja z :ico_kawa: oczywiście :-D

Ada dziś rano zrobiła siku na nocnik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: więc mamy postęp w nocnikowaniu :-D mam wielką nadzieje ze to nie jednorazowe :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Maggie, super że w pracuy udało ci się wynegocjować że będziesz pracowała na początku w godzinach które ci odpowiadają i życze zeby Antos się zaaklimatyzował w przedszkolu bez problemów :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”