słuchajcie ale mam stresa jutro jadę do Warszawy na program do Anety i będę musiała coś mówić Oglądajcie w piątek o 20 na 2 to się ze mnie pośmiejecie ja nie wiem jak to przeżyję
na to czekałam

robisz kariere !
Ja dzis mam kolejne natarcie na Urzad Skarbowy i cos czuje, ze nic z tego nie wyjdzie...
myszka105, spoznione wszystkiego najlepszego
Mam radosną nowinę !!! Straciłam 3 cm w pasie
[ Dodano: 2008-04-24, 19:10 ]
Ech...straciłam ponad godzinę w Skarbowym...Moje zeznanie, które składałam 27.03 zaginęło w nieznanych nikomu okolicznościach. Trafiłam, na szczęście, na miłego młodego chłopaka, który pobiegał za mnie po urzędzie i załatwił wszystko. Od razu dostałam zaświadczenie i dało się...Ech....mam chwilę przerwy, ale teraz muszę się wybrać na komisję orzekającą o niepełnosprawności, bo skoro przysługuje nam te 153 zł zasiłku pielęgnacyjnego to trzeba skorzystać.
A Lenka nosi spineczkę i w końcu nikt jej z chłopczykiem nie pomyli. Musiałam jej podpiąć grzywę, bo już zaczynała schodzić na oczka. Oczywiścia zamiast jednej spinki kupiłam 4

Jeszcze muszę dokupić różową, żeby mieć do wszystkich ubranek
No i jeszcze jedno - zadzwoniła teściowa i jutro znowu napad, bo znowu kupiła jakieś wdzianka...ech..na szczęście na 2 tyg. jadą na działkę