Witajcie,wreszcie się doczłapałam do domu,bo jak wyszliśmy po 14,to dopiero przed 18 wróciłam,najadłam się i usiadłam przed komputerem.
Wg.lekarza ktg dobre,za tydzień powtórka.Kobiet w ciąży i nie w ciąży zapełnienie na izbie,są tylko 2 pokoje z ktg,a zapis trwa ponad 20 min.więc swoje odsiedziałam,a potem trzeba czekać na lekarza.Jeszcze nigdy się tyle nie nasiedziałam
Starałam się Was doczytać,ale nie wszystko zapamiętałam,więc przepraszam.
Emilko

dla Ciebie i Natanka,że wszystko w porządku.
babe_boom co do ktg,to nie musisz mieć żadnego skierowania.Pojedź po prostu na izbę i powiedz,że dzidzia się mało rusza,albo,że Cię boli podbrzusze,to Cię podłączą.Albo po prostu powiedz,że przyjechałaś na ktg i tyle.
Ewelinko odpoczywaj jak Cię takie skurcze łapią,albo weź magnez lub nospę.
felicity001, ja chusty chyba nie kupię,bo bałabym się ją nosić.Poprzestanę na wózku.
K@tk@, jestem z Tobą kochana.
A co do kąpieli,to Zuza była kąpana codziennie,pępuszka starałam się nie moczyć,ale jak się zmoczył,to tragedii nie robiłam.Jak pisała
Monisia wieczorna kąpiel jest dla dzidzi w pewnym sensie rytuałem,potem cycuś i spać.
Przecież świerzutkiemu brzdącowi też lepiej sie spi, wypoczywa i wogóle...Chyba się każdy myje codziennie a nie co dwa dni ?? To dlaczego dzuecko inaczej ma mieeć
Popieram!!!
Pozdrawiam Was cieplusio