Biedactwo, dobrze, że jest poprawa, ale dobrze robicie idąc do prywatnego lekarza, sama się przekonałam na własnej skorze, że niestety państwowo się nie zawsze dobrze przykładają. Ja bym na waszym miejscu nie czekała aż miesiąc tylko poszła wcześniej.Niestety od lekarza usłyszałam to co ostatnio,czyli jest duża poprawa,ale to jeszcze nie to.Moje biedactwo dalej musi nosić to cholerstwo,i to conajmniej 2 miesiące jeszcze,bo lekarz kazał dopiero za 2 m-ce na kontrolę przyjść :ico_olaboga:Normalnie aż się poryczałam jak wyszłam od tego lekarzaDobrze,że nosi to odkąd skończyła miesiąc i jest przyzwyczajona,ale jak przyjdą cieplejsze dni to się w tym biedna pocić będzie,bo to powietrza nie przepuszcza.No i siadać i chodzić może później niż inne dzieci.Kurcze,znowu chce mi się ryczeć jak Wam o tym piszę
Postanowiliśmy,że za miesiąc pójdziemy do innego lekarza prywatnie na konsultacje,zobaczymy co powie...
a ja nie spie od 5;30 znow ten pecherz boje sie bo zaczelo mi cos dziwnego leciec takijakby sluz zielonkawo brazowy i boli jak cholera.
no my się tez już przestawilismy na nie całkiem i oki.Co do pieluch, to my kupujemy te z Lidla cien
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość