Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum

25 kwie 2008, 16:11

Co do czopa - to u mnie podobnie bylo - albo przegapilam albo odszedl w czasie porodu :ico_haha_01:

Teraz to co mi "innego" :ico_oczko: juz lecialo - ale,ze nie mam doswiadczenia w tej materii, to sie nie przejmuje :-D

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

25 kwie 2008, 16:12

[ Dodano: 2008-04-25, 16:05 ]
A co do czopa,to ja już sama nie wiem jak to coś wyglada,więc nie zaprzątam sobie tym głowy.
no wlasnie, z tego co widze wiele jest opcji... ale jak sie wie o czyms takim to mimowolnie sie obserwuje...ja mam tak przynajmniej u siebie... :ico_oczko: dobrze ze z ginekologia mam malo wspolnego bo bym sobie do srodka rece pchala aby sprawdzac jak rozwarcie i czy szyjka skrocona :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :-D

Awatar użytkownika
felicity001

25 kwie 2008, 16:17

Aaaa...zapomnialam sie pochwalic,ze dzis dostalam chuste :ico_haha_01: Jako,ze nie mam jeszcze Filipka jak przetestowac w niej :ico_oczko: to sprobowalam tzw. noszenia na biodrze/boku z Ola :-D

Mowie Wam jakie to cudo :ico_brawa_01: normalnie mimo mojego brzuchola i kiepskiej kondychy - Ola w chuscie wydawala sie o niebo lzejsza niz jak ja normalnie sie na rece wezmie :ico_haha_02: I oczywiscie Oli sie podobalo - a najlepiej wygladala jak przytulila glowke :-) normalnie sie wzruszylam :ico_haha_01:

Zrobilam nam kilka fotek - ale glownie widac nas a nie chuste (niestety tak to jest jak sie ma krotkie rece :ico_oczko: )

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

25 kwie 2008, 16:20

emilko, macie sudocrem w irlandzkich aptekach??? ja prawde powiedziawszy sie nie orientuje czy u nas jest bo mam jeszcze po Wiktorku z Polski a waznosc ma jeszcze dwa lata, wiec narazie nie kupuje...
jak pojade do Polski to sie zaopatrze w przerozne kosmetyki dla maluszka a i sobie nie odmowie... wiele jest polskich fajnych i tanich firm... trzeba zadbac o siebie po porodzie :ico_haha_01: ...no i w koncu bede mogla na slonku sie poopalac :ico_brawa_01:
-jest w kazdym sklepie na polkach ten kremik
ja tez sie zaopatrze w Polsce w roznosci dla dzieci i siebie a co :ico_oczko: ,no i poopalam sie jupi!! :ico_brawa_01:
apropo opalania to dzis za 5 euro kupilam sobie taki sliczny sloneczny kapelusz na plaze(czekoladowy)-nie moglam bez niego wyjsc hehe

[ Dodano: 2008-04-25, 16:22 ]
Zrobilam nam kilka fotek - ale glownie widac nas a nie chuste (niestety tak to jest jak sie ma krotkie rece :ico_oczko: )
-czekamy wiec na fotki,ktore ktos ci zrobi,super,ze zakup sie udal :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-25, 16:46 ]
ide z synem na dwor-kolega ze swoim synem przyjda na murawe pograc w pilke,wiec sie przewietrze troszke :-D
do pozniej-przejasnilo sie,wiec trzeba korzystac :ico_oczko:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

25 kwie 2008, 17:08

Jeżeli chodzi o karuzelkę, to Ala dostała Fisher Price'a (druga, którą wkleiła Zulcia) z misiami przebranymi za motylki. Na razie jeszcze jej nie montujemy, bo przeczytałam, że takie zabawki absorbują dzieciaczki dopiero od ok. 2-3 miesiąca.

Ale miałam dzisiaj pracowity dzień :-)
Posprzątałam mieszkanko (bez odkurzania, to zawsze robi Michał) i zrobiłam całą masę nowych kolczyków :-D
Teraz czekam na Michała, a wieczorem przychodzi moja siostra z chłopakiem.

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

25 kwie 2008, 18:06

co do czopa to jakby Wam odszedł to na pewno wiedziałybyście, że to czop. To taki galaretowaty korek w moim przypadku był bezbarwny

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

25 kwie 2008, 18:21

to znow ja :ico_haha_01:
co do czopa to jakby Wam odszedł to na pewno wiedziałybyście, że to czop. To taki galaretowaty korek w moim przypadku był bezbarwny
Mi schodzi bezbarwna galaretka ale korek to nie jest :ico_noniewiem: takimi malymi ilosciami ale to chyba nie to...

Zulcia a na ten klej to sprobuj cifa tylko mozesz sobie zrysowac pudeleczko zrobi sie matowe!

A u nas juz pogoda sie zepsula znow przyszly chmury :ico_noniewiem: a w niedziele podobno ma byc 20 stopni wiec juz nie moge sie doczekac :ico_brawa_01: na dlugiiiii dlugiii spacer :ico_haha_02:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

25 kwie 2008, 18:29

apropo opalania to dzis za 5 euro kupilam sobie taki sliczny sloneczny kapelusz na plaze(czekoladowy)-nie moglam bez niego wyjsc hehe
:ico_brawa_01: Emilko, pierwszy krok w kierunku kaspieli slonecznych wykonany :-D
i cena kuszaca :ico_brawa_01:
a ja jak urodze to musze pomalu zaczac rozgladac sie za jakas kreacja na chrzciny Ali, bo jak pojedziemy do Polski to szkoda mi czasu bedzie na chodzenie za ubraniami ( u mnie takie zakupy sa bardzo czasochlonne :ico_oczko: ) oczywiscie narazie beda to tylko ogledziny, bo pewnie po porodzie to bede jeszcze takim tlusciutkim waleczkiem :ico_oczko:
ide z synem na dwor-kolega ze swoim synem przyjda na murawe pograc w pilke,wiec sie przewietrze troszke :-D
do pozniej-przejasnilo sie,wiec trzeba korzystac :ico_oczko:
korzystaj, korzystaj... ja na tarasie pol dnia sie wylegiwalam i ksiazeczke czytalam... az wstyd sie przyznac, ale wciagnal mnie "glupi" romans :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-04-25, 18:32 ]

Zulcia a na ten klej to sprobuj cifa tylko mozesz sobie zrysowac pudeleczko zrobi sie matowe!
obawiam sie ze i cif nie pomoze :ico_noniewiem: ... a moze ocet?
A u nas juz pogoda sie zepsula znow przyszly chmury :ico_noniewiem: a w niedziele podobno ma byc 20 stopni wiec juz nie moge sie doczekac :ico_brawa_01: na dlugiiiii dlugiii spacer :ico_haha_02:
u nas cudnie caly dzien... a na niedziele zapowiadaja 25 stopni... :ico_szoking:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

25 kwie 2008, 19:05

Mi schodzi bezbarwna galaretka ale korek to nie jest :ico_noniewiem: takimi malymi ilosciami ale to chyba nie to...
ale ten czop może odchodzić kawałkami, nie koniecznie wychodzi cały naraz

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

25 kwie 2008, 19:12

ale ten czop może odchodzić kawałkami, nie koniecznie wychodzi cały naraz
No to juz sama nie wiem to moze to....pewnie we wtorek sie dowiem na wizycie...

ja sie czuje taka jakas obolala ze nie wiem wszystko mnie boli znow przespalam 2,5 godziny po poludniu..maly dzis spokojny :ico_noniewiem:
ja chce juz latoo...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”