Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

25 kwie 2008, 17:02

Violu to zdjęcia później proszę wkleić :ico_oczko:

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

25 kwie 2008, 17:06

No właśnie!

Abegano ja tym bardziej nie mam pojęcia, bo bywam tu tyle co nic :ico_wstydzioch: Bo wiecznie komp zajęty i brak mojego czasu, tym bardziej że mój mamusiny cycuś cały czas chce się przytulać, a jak ktoś go chce wziąć ode mnie na ręce to odwraca się w moją stronę i czepia najmocniej jak potrafi :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Viola
Trzy tysiące lat minęło...

25 kwie 2008, 17:09

Violu to zdjęcia później proszę wkleić
Kinga jak tylko odbiorę aparat z reklamacji..od razu cykne fotki :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-25, 17:11 ]
że mój mamusiny cycuś cały czas chce się przytulać, a jak ktoś go chce wziąć ode mnie na ręce to odwraca się w moją stronę i czepia najmocniej jak potrafi
małolatko u mnie to samo... jak jest u kogos na rączkach np u mojego męża, lub taty to rozgląda się gdzie ja jestem :-D
dodam, że do innych nie pójdzie na ręce...zaraz jest płacz :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

25 kwie 2008, 17:28

No Eliza też taki dyduś jest ale zaczyna powoli pozwalać się ponosić innym. Ale to musi być wyspana i najedzona :ico_oczko: Na całe szczęście z mężem zostaje jak muszę iść do szkoły ale jak tylko mnie zobaczy to zaraz na rączki :ico_noniewiem: ale wtedy tak słodziutko się wtula jakby mnie wieki nie widziała :ico_oczko:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2008, 19:52

No to wam wspolczuje takich raczkowych przylepkow :ico_olaboga: Moja do wszystkich pojdzie, nawet jak zupelnie nie zna! :ico_szoking: i nawet sie przytuli jak osoba jej sie podoba! Tylko jak gdzies pojde i wroce to mnie wola, ze ma przynajmniej na nia spojzec i sie usmiechnac, a jak dluzej mnie nie ma to na rece chce :ico_oczko:
Wiecie co sobie mala wymyslila? Wieczorem chce sama jesc :ico_szoking: W poludnie jest ok mama daje, a wieczorem do mi z rak wyrywa! :ico_szoking: Wymyslam wiec juz od paru dni, co ona moze sama, bo wiadomo nie wszystko sie jeszcze da! :-D

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2008, 21:28

Witam ja dopiero wieczorkiem bo dzis cały dzionek pozadomem bo taka sliczna pogoda,w iec wybralismy sie w odwiedzinki do kuzynki Hani i maluchy troche poszalały, potargały sie za włosy i pokrzyczały, ale zachwycone soba strasznie :-D tak sie smiejemy ze moze bede razem do szkoły i przedszkola chodzić fajnie by było :-D
A późnije jeszcze odwiedizlismy tesciów bo nazekali ze rzadko pawełka widza wiec mogli sie nim nacieszyc i on tez wniebowziety bo tam go ciagle na raczkach nosza i wszytsko daja dotknac :-D jak bym ich samych zostawiła to pewnie bym póxniej musiała Pawełka z żyrandola sciagac :-D

Kinga super foteczki, szczególnie to pod kocykiem, usmiech rewelacja :-D

Abegano super ze przyjeżdżasz a transport się jakos zorganizuje do karczmy :-D

Aga witaj spowrotem mam nadzije ze Kubus się już lepiej czuje i ze to jednak nic powaznego :ico_noniewiem:

Sosim trzymam kciuki ze uda wam się nocleg załatwic i się pojawicie na naszym spotkanku :-D

Violu to tez wam się przytrafiło z ta kanapa, niektórzy ludzie to sa jednak nie powazni, ale dobrze ze mezus cos wymyslił z ta kanapa
A co do komuni to mi się wydaje ze jednak prezenty to lepszy prezencik bo to jednak zawsze pamiatka zostaje, ja bym kupiła jakies sliczne złote kolczyki lub łańcuszek to zostanie na lata

A z tymi piwnicami to tez ludzie pomysły maja, szkoda ze wam kompocików kompocików, dzemików i ogórków kiszonych nie zostawiaja :-D

Aniu mój mały taki jak twoja Amalia już by sam chciał wszystko jesć,
I tez jeste taki ze do każdego pójdzie, szczególnie jak ktos ma koraliki lub długie włosy do wytarmoszenia, ale ma swoje chwile i tylko wtedy mamusia potrzebna by utulic i dac całuska i można isc dalej poszalec
:-D

malhyn
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

25 kwie 2008, 22:15

Violu ja tez mam komunie chrzesniaka ale daje pieniazki. Planuje 700 zł nie wiem czy to duzo czy malo ale na razie stac mnie tylko na tyle nie wiem po ile daja.Napisz o jakiej kwocie Ty myslisz?

joanna1111

25 kwie 2008, 22:21

Hej ja tez dopiero wieczorowa pora
Na poczatku dla Kubusia i Zosi za 9 m-cy :ico_tort:

U nas pogoda tez superowa i dopiero o tej godz.mam czas dla siebie.Ale jestem
codziennie padnieta.Nie wiem jak ta moja ma tyle sily :ico_noniewiem: Zazdroszcze Wam tego spotkania w Krakowie :ico_placzek:
Violu to super ze wszystko poszlo po Twojej mysli z tym wypoczynkiem :ico_brawa_01: Masz glowe na karku :ico_oczko:

Kinga suuuuuuuuuuuuper zdiecia.No to Ci corka rosnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A jakie fajne minki robi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Basiu to czekamy za zdieciem nowej fryzury :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-04-25, 22:25 ]
A wiecie dobry pomysl z tym tematem na komunie.No bo ja tez na czasie do myslenia co i ile dac.Ile sie daje w ogole na komunie.Ja tez mam chrzesniaczke.U mnie chca kase.
Malhyn mi sie wydaje ok.Bo ja tez myslalam o 800 zl no i kwatki :ico_noniewiem:
Nie mam pojecia

Awatar użytkownika
Viola

25 kwie 2008, 22:27

Violu ja tez mam komunie chrzesniaka ale daje pieniazki. Planuje 700 zł nie wiem czy to duzo czy malo ale na razie stac mnie tylko na tyle nie wiem po ile daja.Napisz o jakiej kwocie Ty myslisz?
malhyn...co do kwoty to myslałam o 500zł myślę, że to wystarczy...
powiem Ci, że pytałam po znajomych...to rozbieżnośc kwot jet różna... od 200 - 1000zł
zalezy kogo na ile stać...

ja nie chcę dać pieniążków..bo moja siostra je wyda i dziecko nie będzie miało pamiatki....
jadą na wczasy..więc kasa potrzebna....
tez myślałam o złotych kolczykach...albo o sprzęcie grającym...może wieża hifi?

a gdzie nasza Barbapuppa???

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

25 kwie 2008, 22:49

hej wieczorkową porą Eliza śpi a mąż się kąpie więc mam chwilkę.

Co do tych pieniążków na komunię myślę że 500zł wystarczy nie za mało nie za dużo tak w sam raz :ico_oczko:
Zresztą każdy daje ile może, ale ja jestem za prezentem jednak bo to jednak zostanie a kasa szybko się rozpływa. Choć ja pieniążki z komuni przeznaczyłąm na komputer z którego i tak w większości tata korzystał :ico_oczko: :ico_oczko:

A Basia to pewnie na nosek padła bo dziś piątek :ico_olaboga: i sama z dzieciaczkami.
Dobra ja się buziam i narazie do jutra. :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”