Witam ja dopiero wieczorkiem bo dzis cały dzionek pozadomem bo taka sliczna pogoda,w iec wybralismy sie w odwiedzinki do kuzynki Hani i maluchy troche poszalały, potargały sie za włosy i pokrzyczały, ale zachwycone soba strasznie
tak sie smiejemy ze moze bede razem do szkoły i przedszkola chodzić fajnie by było
A późnije jeszcze odwiedizlismy tesciów bo nazekali ze rzadko pawełka widza wiec mogli sie nim nacieszyc i on tez wniebowziety bo tam go ciagle na raczkach nosza i wszytsko daja dotknac
jak bym ich samych zostawiła to pewnie bym póxniej musiała Pawełka z żyrandola sciagac
Kinga super foteczki, szczególnie to pod kocykiem, usmiech rewelacja
Abegano super ze przyjeżdżasz a transport się jakos zorganizuje do karczmy
Aga witaj spowrotem mam nadzije ze Kubus się już lepiej czuje i ze to jednak nic powaznego
Sosim trzymam kciuki ze uda wam się nocleg załatwic i się pojawicie na naszym spotkanku
Violu to tez wam się przytrafiło z ta kanapa, niektórzy ludzie to sa jednak nie powazni, ale dobrze ze mezus cos wymyslił z ta kanapa
A co do komuni to mi się wydaje ze jednak prezenty to lepszy prezencik bo to jednak zawsze pamiatka zostaje, ja bym kupiła jakies sliczne złote kolczyki lub łańcuszek to zostanie na lata
A z tymi piwnicami to tez ludzie pomysły maja, szkoda ze wam kompocików kompocików, dzemików i ogórków kiszonych nie zostawiaja
Aniu mój mały taki jak twoja Amalia już by sam chciał wszystko jesć,
I tez jeste taki ze do każdego pójdzie, szczególnie jak ktos ma koraliki lub długie włosy do wytarmoszenia, ale ma swoje chwile i tylko wtedy mamusia potrzebna by utulic i dac całuska i można isc dalej poszalec