Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2008, 20:03

mama-emilki, ale Emi ma śliczne zdjęcie w podpisie .... taki mały śliczny skarbek ....

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

26 kwie 2008, 10:16

Dzieńdoberek dziewczynki, my zaraz zmykamy na spacerek, bo mamy śliczna pogode, nie zapowiada się na deszcz :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 kwie 2008, 10:48

Hej Kochane
U nas nocka ok,i od rana piekna pogoda,sloneczko sobie swieci i jest cieplusio takze spacerek dzisiaj murowany bedzie :ico_oczko: Ale nie teraz bo Marcusek spi,a Nicolinke zaraz tez uspie :ico_oczko:
Wczoraj wieczorek z mezem sie udal :ico_haha_02:

Gabrysia piekne foteczki Emilki,widac ze jej sie podobalo na spacerku i sliczna dziewczynka z niej :ico_oczko:

Milego dzionka wam zycze papa

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

26 kwie 2008, 11:09

Dziewczynki, ja tylko na chwilke, u nas tak sobie, Asie w nocy czyscilo, i raz zwymiotowala, dzisiaj jest juz niby troche lepiej, ale jest oslabiona i prawie calymi dniami spi, teraz tez mi zasnela, ale juz nie wymiotuje tak czesto, wczoraj ok. 23:00 po raz ostatni, i tylko ta skaczka (brzydko mowiac) ... :ico_placzek:
Moze ja tak "panikje", ale to dlatego, ze Asia mi nigdy na nic nie chorowala, nawet goraczki nigdy nie miala... to jej pierwszy raz od urodzenia! :ico_szoking:
Buziaczki dla Was, i wroce do Was jak Asiula wyzdrowieje calkiem

Dziekuje za cieplle slowka

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

26 kwie 2008, 11:18

Biedna Asiunia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: dużo zdrówka jej życze :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 kwie 2008, 15:25

Witajcie
Ja na chwilke tylko :ico_oczko:
Moje dzieci kochane sobie spia,mamy piekna pogode bylismy juz na malych zakupach a jak sie moje skarby obudza to ide z nimi na plac zabaw a moj maz pomaga przy drzewie moim tesciom ..
Pozatym ok :ico_haha_02:

Basia wspolczuje ci bo niema nic gorszego jak chore dziecko..i te wymioty i ta sennosc.. bylas juz z Asia u lekarza?? Bo takich objawow nie wolno lekcewazyc ale nie martw sie bedzie ok z Asia trzymam kciuki i powodzenia :ico_oczko:

Bede pozniej papa

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 kwie 2008, 15:33

Barbara, dużo zdrówka - życzymy dla Asieńki ... i koniecznie odwiedzcie lekarza ....

Ja mam kłopot ..... wydaje mi się że Malwina ma dziurke w ząbku .... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: to górna jeprawa jedynka .... wygląda to nieciekawie bo wydaje mi się jakby też miała uszczerbanego tego ząbka .... :ico_olaboga: - w poniedziałek spróbuję zapisać ją do dentysty ... ale już to widze jak ona otworzy paszczurka ....

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

26 kwie 2008, 16:27

Wczoraj wieczorek z mezem sie udal :ico_haha_02:
no to super :ico_brawa_01:
Barbara, tak mi szkoda Asiuni, ucałuj Ją ode mnie , kochane maleństwo tak się męczy...
Basiu, a czy to nie grypa jelitowa?
Coś mi na to wygląda...
Justynka poprostu boskie zdjęcie Adusi :ico_haha_01:
Ja mam kłopot ..... wydaje mi się że Malwina ma dziurke w ząbku .... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: to górna jeprawa jedynka .... wygląda to nieciekawie bo wydaje mi się jakby też miała uszczerbanego tego ząbka .... :ico_olaboga: - w poniedziałek spróbuję zapisać ją do dentysty ... ale już to widze jak ona otworzy paszczurka ....
Ojej to nieciekawie..., oby to nie była dziurka, trzymamy kciuki za Malwinkę.

A my bylismy na suoper długasnym spacerku, umówiłam się z koleżanką, Antoś miał kolege, byliśmy na placu zabaw, karmilismy kaczki w parku, kopalismy dołki, takze Antek miał ziemie za paznokciami i graliśmy w piłkę :ico_brawa_01: Było super!!!!

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

26 kwie 2008, 17:01

Dziekuje dziewczynki w imieniu swoim i Asiuli. Znowu spi moje biedactwo... Dzisiaj przeciscilo ja 2 razy, wiec juz jest lepiej niz wczoraj i nie wymiotowala juz :ico_sorki: , ale nawet na pierwszy rzuk okazwidac, ze schudla :ico_placzek:
Basia wspolczuje ci bo niema nic gorszego jak chore dziecko..i te wymioty i ta sennosc.. bylas juz z Asia u lekarza??
bylam wczoraj dziewczynki, i dr stwierdzila, ze to jakas bakteria w brzuszku...
dajesz jej Orsalit albo Enterol,
Gabi przepisala mi: Bactrim i acidolac , wiec to jej podaje ....
goraczki nie ma, bo jej mierzylam niedawno i ma 37,4 :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-04-26, 17:15 ]
dajesz jej Orsalit albo Enterol,
Gabi dzieki, to lece do apteki....

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

26 kwie 2008, 19:43

Wlasnie mialam sie Was pytac dziewczynki, jak Wy dajecie dzieciakom te leki?? Bo moja Asia jak sie zaprze ze nie chce, to nie ma szans zeby jej cokolwiek dac, czasami daje jej teraz "na chama" bo nie da sie inaczej :ico_placzek:
Ten Orsalit to coś jak kroplówka taka domowa, zapobiega odwodnieniu i uzupełnia składniki mineralne. Niestety ma obrzydliwy smak i Emi z trudem udawało mi sie chociaz odrobine wcisnac.
Wlasnie go kupilam i Asia wogule go nie wypije, ale ten drugi ktory mi polecilas: Enterol dzieki Bogu wypila :ico_sorki:
Dzisiaj przeczyscilo ja 3 razy w sumie...
Dzieki Bogu pije mi wode :ico_sorki: , i dzisiaj zjadla juz troche zupki :ico_sorki:
Teraz zasnela, no zobaczymy co bedzie dzisiejszej nocy... :ico_noniewiem:

Dziekuje dziewczynki za wsparcie dla mnie i dla Asi, jestescie kochane!!

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”