Awatar użytkownika
Tuska
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

27 kwie 2008, 15:46

To Malgorzatka moze juz nawet rozdwojona :ico_szoking:

Cholera jasna! Wlecial mi do mieszkania gołąb i nasrał mi na książkę :ico_zly: :ico_zly: W dodatku mialam ja na Allgro wystawiona :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2008, 19:09

Cholera jasna! Wlecial mi do mieszkania gołąb i nasrał mi na książkę :ico_zly: :ico_zly: W dodatku mialam ja na Allgro wystawiona :ico_zly: :ico_zly:
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: , ale to juz trzeba miec pecha.

U nas caly dzein pada, wiec my sobie siedzimy w domu.
Tylko wyskoczylismy na frytki do Mc Donalda

Ale sie ciesze bo co wam spacerowy ostsnio pokazywalam, to patrze ze w sklepie jest promocja i jest za taka sama cene jak w polsce, wiec pewnie niedlugo Milano bedzie mial nowa spacerowe.
Tylko mam nadzieje ze maja inne kolory bo czarny byl wystawiony, a jak nie to trudno, bedzie czarny

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2008, 19:17

Hej!

Jestem po bardzo bolesnym USG- dzidzi jest już tak nisko, że ledwo mój gin ją tym swoim nowoczesnym "obiektywem" złapał tzn. jej glówkę i musiał strasznie silno naciskać, żeby coś było widać. Zapytał mnie czy mam rzeczy przy sobie, ja mówię że nie wzięłam (specjalnie nie brałam torby), no to on mi mówi, żeby mąż zajechał, bo woli, żebym została ale ja powiedziałam, że te 2-3 tygodnie to już spędzę w domu, więc się zgodził i nie musiałam zostawac w szpitalu :ico_sorki: Ale wszytsko jest takie ledwo, ledwo u mnie, faktycznie jestem już powoli jedną noga na porodówce ... Oby te 3 tygodnie wytrzymać tylko...

Wszystkie obowiązki przejeła moja mama, tata, Tomek i brat z bratową więc ja tylko leże, nawet obiadu nie goruje :ico_szoking: Powiedzieli, że te kilka tygodni wytrzymają... oby!

No to ja lece no wyrka- tylko mam wstawac do kibelka :ico_noniewiem: Ale cieżko wytrzymac, bo strasznie mnie boli TAM od tego nacisku na pochwe...i rozwierania się ... Mój gin powiedzuiał, że minimum 2 tygodnie musze wytrzymać, choć z tą szyjką i rozwarciem może nie dac rady... No to się sprężąm...

Buziaki, pa

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2008, 22:20

Małgorzatka, to trzymam kciuki oby udalo ci sie jeszcze troche wylezec.
ale jesli nawet ci sie nie uda, to ja wierze ze dzidzia juz bedzie cala zdrowa i bedzie mogla normalnie funkcjonowac

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

28 kwie 2008, 09:27

hej :ico_ciezarowka: witajcie z rańca :-)

Jak po weekendzie, widzę, ze na tt cos mały ruch był :ico_noniewiem:

U nas wszystko dobrze, póki co trzymamy się :-D , W nocy tylko obudziłam się, bo mnie strasznie brzuch swędział. Od wczoraj mam jakąs krostkę i to ona, nie wiem, czy mnie cos ugryzło?(tylko zastanawiam sie, kiedy, bo wczoraj do popołudnia na zajęciach siedziałam). Mam nadzieję, że szybko zejdzie, bo mnie denerwuje :ico_oczko: (oby to tylko nie jakieś uczulenie :ico_sorki: ).

Dziś u mnie pięknie słoneczko świeci, zapowiada się ładny dzionek :ico_brawa_01: pewnie posiedzę troszkę na polku :-)

Małgorzatka, to leż teraz kochana jak najwięcej, oby maleństwo wytrzymało jeszcze te 3 tygodnie :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 09:37

Hej, ja tez sie z rana melduje. dzis sobie pospałam bo noc wcześniej miałam bezsenną i wczoraj to chodziłam jak lunatyczka...
pogoda sliczna, aż grzech w domu siedziec a mi sie jakos wychodzic nie chce... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
murdemille

28 kwie 2008, 09:38

witajcie :ico_ciezarowka: !
wpadłam na poranną :ico_kawa: w bardzo dobrym nastroju!
Mimo tego, że w nocy miałam straszne skurcze łydki i nie mogę teraz za bardzo się poruszać, to chodzę uśmiechnięta od ucha do ucha - mój bardzo dobry przyjaciel i kolega ze szkolnej ławki z podstawówki będzie tatą :-D :ico_brawa_01: bardzo się cieszę, aż mi się łezka zakręciła jak się dowiedziałam :ico_oczko:

u nas pogoda piękna jak co dzień ostatnio! :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 09:42

suwaczek mi przeskoczył :ico_brawa_01: to byle ten maj przetrwac i bedziemy w 9-tym miesiącu, jupiiii..... :-D

Awatar użytkownika
murdemille

28 kwie 2008, 09:48

u nas tylko 43 dni około, żeby to zleciało jak najszybciej tylko taki malutki miesiąc :-D :ico_brawa_01: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

28 kwie 2008, 09:59

Marta, janoszkawitajcie :-)

Ja już :ico_duzepranko: wstawiłam i jestem z :ico_kawa:

Jak tam dziewczyny po uczelnianym weekendzie.
Ja zostałam wczoraj bardzo miło zaskoczona przez jednego wykładowcę (oczywiscie faceta :ico_haha_01: ). Zostałam zwolniona razem z dwiema kolezankami :ico_ciezarowka: z robienia projektu, mamy zaliczenie :ico_brawa_01: Bardzo sie ciesze, bo to niełatwy przedmiot i projekt (żebro stropu w bud. magazynowym) Także już coś do przodu :ico_oczko:
Własciwie to pozostaje mi tylko zjazd 11.05, bo potem po 20 nie bardzo usmiecha mi sie pójśc.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”