kasi.k wszystkiego naj dla Vikusi
fajnie tak powspominac te ubiegle miesiace na fotkach, ja ten czas szybko leci..szok!!!
daje mu deflegmin, ale to tylko mozna 3 dni stosowac
i wlasnie moze wiecie? czy moge po kilku dniach znow mu dac troche???
ja dawalam kiedys Szymonowi deflegmin w kroplach, Ty tez taki masz???
bo jesli tak to ja mam zapisane ze podawalam malemu 2x dziennie 8-10 kropli /wazyl wtedy 6400/ podaje ci wage bo wiem ze te krople dozuje sie zaleznie od wagi dziecka
tylko tak...Szymonowi one nie pomagaly wogole, dlatego jak poszlam na nast. wizyte to zapytalam lekarki czy moge zamiast tego podawac syrop eurespal i powiedziala ze tak, wiec jesli masz dostep do tego syropku to polecam Szymonowi naprawde pomagal a tez go wtedy kaszlalo///
madziorka fotki superowe, zawsze takie kolorowe
a wozio naprawde fajny
Ja wrocilam z pracy do domu, a tu pustki
Nikogo nie ma.
pewnie poszli na spacerek
a u nas po weekendzie tak:
w niedziele powrot z wycieczki na ktorej bylo zaje*****
wyszalalam sie za wszystkie czasy, ale oczywiscie nie udalo mi sie wyspac
M sobie swietnie poradzil, wiec tymbardziej teraz sie upewnilam ze takie wyjscia wychodza na dobre dla mamusi
ale wiecie co, prosze sie nie smiac..opowiem wam co moj maz mi zrobil//
dzisiaj sie mnie pyta czy ja wzielam na wycieczke ta szczoteczke co mialam w kosmetyczce, no wiec ja mu mowie ze tak, a on tak na mnie patrzy z politowaniem
wiec ja sie go pytam o co chodzi a ten nie chcial sie przyznac ale przycisnelam go i on mowi ze myslal ze to jakas stara szczoteczka i UWAGA...wyszorowal nia kabine prysznicowa..buuuuuuuuuu wyobrazacie sobie...moja szczoteczka do zebow
myslalam ze go za j*** powiesze
oczywiscie zaczal sie tlumaczyc ze przeciez nie wiedzial i nie celowo to zrobil
a ja sie tak glupia zastanawialam co w tej szczoteczce takiego bialego jest...myslalam ze jakies pozostalosci pasy a to okazal sie silikon sanitarny
ehhh juz nic nie pisze bo dostalam znow nerwa na niego...
wczoraj po angielskim jeszcze siedzialam z bratem do 24.00 i gadalismy
w sumie on mowi ze chcialby jeszcze wrocic do UK, a ten jego powrot teraz to taki spontaniczny zeby sie na troche od tego wszystkiego odciac i zapomniec..
nic jeszcze nie jest przesadzone wiec moze poleci z nami spowrotem do UK 9 maja/ ja na to licze/
cale dnie spedzamy na dworku, bo pogoda marzenie
wczoraj kupilam Szymciowi krem na słońce z firmy Ziaja faktor 30 za 15.99zł
nivea tez byl w promocji za 19.99 ale bylo go duzo mniej niz tego co ja kupilam.[/quote]
[ Dodano: 2008-04-29, 20:03 ]
ten syrop eurespal ma tez taka inna nazwe: pneumorel 2%