A co do wagi,to moja Jula nie będzie za duża.W 36 tyg. ważyła 3000gram,więc może dojdzie do 3400 jak jej siostra

O wagę to się nie boję.Boję się tylko tego,że znowu popękam,bo jestem wąska w biodrach

Już dr jak pobierał mi posiew,to powiedział,że straszną mam szyjkę,całą pocerowaną.A szyli mnie ponad 1.5 godz.
Zulciu, uwazam ze waga twojej corci to raczej prwidlowa jest- a 3400 Zuzanki to jest i tak sporo jak na dziewczynke i to pierwsze dzieciatko
poza tym wydaje mi sie ze twoja Jula i moja Ala ida wagowo "leb w leb"
moja lekarka od usg okreslila wage corci jako normalna, wiec sie sprzeczac nie bede
a jesli chodzi o "cerowanie" TO ponoc dobrze jest masaze wykonywac pipci aby nie popekala
[ Dodano: 2008-04-29, 13:26 ]
Ja już po ktg. Znów "dobre, ale widziałam lepsze" i "mało reaktywne, pewnie mała spała". Troszkę się ruszała, ale faktycznie raczej spokojna była.
Pani doktor zaleciła zbadać jeszcze raz przed długim weekendem, więc jutro znów mnie czeka wizyta w szpitalu.
leniuszek z tej twojej Ali
szczako 
ciekawe po kim, bo wydaje mi sie ze mamusia raczej aktywna kobietka jest

tatus chyba tez nie "przycina komara" przed telewizorem tylko sporty jakies uprawia
[ Dodano: 2008-04-29, 13:31 ]
ja tam znowu marzę o cc
Kurde nie chciałabym aby moje dziecko było takie wieprzoweate i urodziło się z waga ponad 4 kg.
kurcze, prwade powiedziawszy
babe_boom to chyba jestes pierwsza osoba jaka znam ktorej sie cesarka marzy

porod naturalny, to jednak naturalny... od wiekow kobiety tak rodza... wydaje mi sie ze lepiej sie to wszystko po takim porodzie naturalnym goi
jesli chodzi o wage maluszka, to nie mamy na to niestety wplywu
czasem drobniutkie bobaski robia wieksze spustoszenie z naszym kanalem rodnym jak te "byczki"
[ Dodano: 2008-04-29, 13:35 ]
babe_boom, Majeczka to ja sie nadziwic nie moge po prostu! prawdziwa modelka z niej! synus pewnie tez bedzie przystojniak
[ Dodano: 2008-04-29, 13:38 ]
Ewelina83, ale nam tu ciekawostek przedstawilas
w zyciu bym nie powiedziala ze ziolkami tak sobie mozna pomoc

tylko gdzie ja takie rzeczy kupie?
mam krzak malin, wiec moze obskubie go i przygotuje herbatke? mozna tak?
[ Dodano: 2008-04-29, 13:40 ]
Dziewczyny a od którego tygodnia robi się to KTG, czy to w zalezności od gina?
ja nie mam i nie bede miala ani jednego ktg - tylko podczas porodu... wszystko chyba zalezy od lekarza prowadzacego
[ Dodano: 2008-04-29, 13:41 ]
no jak zwykle...nie ma nikogo...
w takim razie do pozniej