NOWA, ja jedna partie uzywanych ostatnio wygotowywałam bo były żółte z oliwki. ale zamierzam prac w programie 1-no godzinnym w temp. 40 stopni i wirowac tak na 600 obr. no i płukanie przynajmniej na poczatku mam zamiar powtarzac, a potem jak juz dzidzia bedzie to bedę eksperymentowac z normalnym płukaniem bez powtórki. co do tetry to mysle ze wystarczy też te 40 bo zamierzasz ich jako śceireczek, podkładów itp używac a nie jako pieluch dla dzidzi, nie? ważne chyba zeby dobrze potem wszystko wyprasować i bakterie się upieka pod żelazkiem
[ Dodano: 2008-04-29, 14:10 ]
obejrzałam mojego palucha, medal powinnam dostac bo jak ja go tak uchlastałam to pojecia nie mam. nawet paznokiec przecięty
gadałam z moim tata i moja siostrzenica chora ma 39 stopni goraczki i gsrdło bardzo czerwone. bidulka mała. no i teraz nie wiadomo czy w długi weekend w ogóle do rodziców pojedziemy bo jakbym miała złapac od niej wirusa

choc jakby co to i tak mi go pewnie juz sprzedała bo przedwczoraj miała dzien miłosci do cioci- przytulała sie do mnie policzek do policzka, całowała co chwila
mam nadzieje że jej szybko minie bo na pewno się biedulka meczy