Hej dziewczyny
Chyba tylko Becia się steskniła zamną,bo najwięcej wspominała
A ja już wczoraj nie miałam siły na pisanie,pozatym był wieczorek dla męża
Fakt wczoraj mieliśmy gości z dzieciakami więc trza było później posprzątać te zabawki,ale spoko
A dopołudnia sprzątałam,więc też nie miałąm kiedy wleść! A dziś Michaś juz wstał po 6 i dalej niechciało mu się spać,więc grandzi. U nas odpukać wszysty zdrowi,
Michałkowiwyszła lewa górna jedynka
i idzie teraz prawa
Po pierwsze to gratulejszyn dla
DOMI
I zdrowiej nam tu,musisz byc mobilna
BECIA-dziękuje za troskę. Dobrze że juz lepiej sie czujesz,tylko szkoda że teraz Ami coś dorwało-oby szybko z tego wyszła!!!Wiesz co z tymi zygami to mialam tak z Michasiem jak był mniejszy szok,ale później mu przeszło
Będzie dobrze
GOZDZIK-fajnie że w peacy jakoś oki,a zajob z jedne j strony to dobrze bo czas szybko leci,ale zawsze są dwie strony medalu,no nie?
dla Julki za zębola i wogóle za to ze tak dzielnie zniosła rozstanie zuch dziewczynka
KAROLA-ufff i całe szczęście że Maciejko wyszedł z tego obronną ręką
Bardzo się cieszę. A co do naszej słuzby zdrowia,to ręce opadaja i szkoda słów
A mówiłaś lekarce,że tak ci wymiotuje po tym antybiotyku? A tak na marginesie to ja mówiłam a nie Aga o tych kroplach L-52,hi,hi ale oki!
[b]AGUś[/b u nas tez ma dziś byc taka ładna pogoda i mamy zamiar jechac na działeczkę
Więc zarówno Tobie jak i Wam wszystkim życzę pieknej pogody i jeszcze lepszego niedzielnego popołudnia