kurcze alescie sie rozpisaly laseczki
czlowieka nie ma pol dnia i 7 stron musi nadrabiac
ja nie mam suchych stoo,no moze troszke,ale to co moge doradzic to super sie sprawdzil z Vichy krem na popekane piety-polecam
babe_boom Maja jak zwykle przeslodka
kurcze mnie znow plecy bola jak cholera,zwasze o tej porze daja popalic ehh
jak juz tez kiedys pisalam to podobnie jak Monia nie mialam KTG a czy bede miec to tez nie jestem pewna,no chyba raczej podczas porodu powinnam
sama sie zastanawiam coraz czesciej co do wagi smyka mojego
nie wiem ile moze wazyc,nie mowia mi nic -norma
Kacper wazyl 3750 g i 53 cm dlugi
ciekawe jak tym razem bedzie
co do tych proponowanych specyfikow Ewelki to mnie sie az tak nie spieszy z porodem,bedzie kiedy bedzie,za to na pewno zalezy mi by nie popekac,a jeszcze lepiej gdybym jakims cudem uniknela naciecia krocza
wiec od jakiegos tygodnia staram sie rozciagac sama krocze-czytalam kiedys w necie porady poloznych itd i tam bylo napisane,zeby jakis miesiac a nawet 2 przed wkladac palec do pochwy i naciagac w strone odbytu,po tyg wkladac 2 palce i tak w miare uplywu czasu dochodzi sie do calej dloni-ponoc
nie wiem czy to poskutkuje,ale ja staram sie choc raz dziennie zrobic takie rozciaganie
[ Dodano: 2008-04-29, 19:25 ]
Ewelka czekam na wiesci od lekarza
ja dopiero jakies przyniose 14 maja
Szczako ta twoja Ala to cwana laseczka jest,jak KTG to cisza jak makiem zasial a po bryka do woli i na pewno zaskoczy cie w najmniej oczekiwanym momencie z wyjsciem na swiat
z przeczuc jakie mam to mysle,ze pierwsza jednak bedzie
felicity a po niej prawie rowno ty
MOniczko z
Zulcia do porodu