Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

29 kwie 2008, 15:49

Monika - te tabletki to u mnie po 4,40 funta za 60 tabletek (ale u was pewnie w euro :ico_haha_01: )
Na stopy to niestety nie znam zadnej rady.

A co do chodzenia po schodach i innych sposobach poza ziolami - to uwazam,ze to nie dziala (seks zwlaszcza :ico_oczko: ) Moze chodzenie pomoc (w ogole aktywnosc) - ale jak juz sie rodzi - a rozwieranie niezbyt postepuje - bo wtedy wzmagaja sie skurcze :ico_haha_01:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 kwie 2008, 15:53

Jeżeli chodzi o stopy, to dwa razy w tygodniu moczę je w wodzie z solą, albo lawendowymi specyfikami Yves Rocher (uwielbiam ich serię do stóp). Ścieram pięty i dwa razy dziennie smaruję kremem do stóp (jakimś zwykłym, który mam w domu). Na szczęście pięty mi nie pękają.

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

29 kwie 2008, 15:56

Monika - te tabletki to u mnie po 4,40 funta za 60 tabletek (ale u was pewnie w euro :ico_haha_01: )
tak, w euro :ico_oczko: ale to jest na zlotowki 4,40 funta?

[ Dodano: 2008-04-29, 15:58 ]
Jeżeli chodzi o stopy, to dwa razy w tygodniu moczę je w wodzie z solą, albo lawendowymi specyfikami Yves Rocher (uwielbiam ich serię do stóp). Ścieram pięty i dwa razy dziennie smaruję kremem do stóp (jakimś zwykłym, który mam w domu). Na szczęście pięty mi nie pękają.
musze te wszystkie swoje kosmetyki przeszperac, bo gdzies tam mam krem do stop z Avonu jeszcze, to moze sie nada :ico_noniewiem: kaspiel z sola tez sobie zafunduje :-D oby pomoglo, bo troche wstyd z takimi RAPETKAMI w szpitalu sie pojawic :ico_oczko:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 kwie 2008, 16:13

troche wstyd z takimi RAPETKAMI w szpitalu sie pojawic :ico_oczko:
Dlatego tak często funduję im zmiękczającą kąpiel. Na wszelki wypadek :ico_oczko:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

29 kwie 2008, 16:23

ja tez mam suche stopy i łokcie
kupiłam scrub z oriflame i krem do stup pomaga
a do ciała mam taki cudny balsam z kaszmirem Oriflame, fajny tez mi mąż kupił z Lirene z wyciągiem z czerwonego wina

Dziewczyny Wy tez nie możecie kucać? Ja normalnie nie mogę bo mam wrażenie że zaraz mi wnętrzności nonono wylecą, w ogóle mam tez problem z sikaniem to samo uczucie. Dzisiaj pochodziłam po dworze ze 2 godzinki, przyszłam do domu i musiałam się p9ołożyć bo brzuch mi strasznie ciągnie w ogóle miałam wrażenie jakbym się najadła i zaraz skóra miała mi popękać na brzuchu. Na szczęście przeszło

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2008, 17:03

A mnie tam nic nie boli.Tylko czy się z tego cieszyć czy raczej martwić :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-04-29, 17:05 ]
oby pomoglo, bo troche wstyd z takimi RAPETKAMI w szpitalu sie pojawic :ico_oczko:
hihi :-D Ja też zafunduję sobie taką kąpiel :-D

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

29 kwie 2008, 17:08

A mnie tam nic nie boli.Tylko czy się z tego cieszyć czy raczej martwić :ico_noniewiem:
oj cieszyć może Cię złapie zupełnie niespodziewanie i ominie Cię większość bólu :-D

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 kwie 2008, 17:10

Zulcia, mnie też raczej nic nie boli. Trochę, jak przewracam się w nocy z boku na bok, to czuję ciągnięcie w kroczu, ale nic poza tym.
A taka kąpiel stóp to potem niezły pretekst, żeby mąż Wam stópki wymasował.

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2008, 17:23

A taka kąpiel stóp to potem niezły pretekst, żeby mąż Wam stópki wymasował.
Oj tak :-D
oj cieszyć może Cię złapie zupełnie niespodziewanie i ominie Cię większość bólu :-D
Fajnie by było :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

29 kwie 2008, 19:21

kurcze alescie sie rozpisaly laseczki :ico_olaboga:
czlowieka nie ma pol dnia i 7 stron musi nadrabiac

ja nie mam suchych stoo,no moze troszke,ale to co moge doradzic to super sie sprawdzil z Vichy krem na popekane piety-polecam

babe_boom Maja jak zwykle przeslodka

kurcze mnie znow plecy bola jak cholera,zwasze o tej porze daja popalic ehh

jak juz tez kiedys pisalam to podobnie jak Monia nie mialam KTG a czy bede miec to tez nie jestem pewna,no chyba raczej podczas porodu powinnam :ico_noniewiem:

sama sie zastanawiam coraz czesciej co do wagi smyka mojego
nie wiem ile moze wazyc,nie mowia mi nic -norma
Kacper wazyl 3750 g i 53 cm dlugi
ciekawe jak tym razem bedzie
co do tych proponowanych specyfikow Ewelki to mnie sie az tak nie spieszy z porodem,bedzie kiedy bedzie,za to na pewno zalezy mi by nie popekac,a jeszcze lepiej gdybym jakims cudem uniknela naciecia krocza
wiec od jakiegos tygodnia staram sie rozciagac sama krocze-czytalam kiedys w necie porady poloznych itd i tam bylo napisane,zeby jakis miesiac a nawet 2 przed wkladac palec do pochwy i naciagac w strone odbytu,po tyg wkladac 2 palce i tak w miare uplywu czasu dochodzi sie do calej dloni-ponoc
nie wiem czy to poskutkuje,ale ja staram sie choc raz dziennie zrobic takie rozciaganie :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-04-29, 19:25 ]
Ewelka czekam na wiesci od lekarza

ja dopiero jakies przyniose 14 maja :ico_zly:

Szczako ta twoja Ala to cwana laseczka jest,jak KTG to cisza jak makiem zasial a po bryka do woli i na pewno zaskoczy cie w najmniej oczekiwanym momencie z wyjsciem na swiat :-D

z przeczuc jakie mam to mysle,ze pierwsza jednak bedzie felicity a po niej prawie rowno ty MOniczko z Zulcia do porodu :ico_haha_02:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”