Cześć dziewczynki
śliczne są Wasze dzieciaczki. Dawno nie zaglądała, ale mam na głowie ślub i praktycznie cała organizacja jest na mojej głowie. Na dodatek się rozchorowała i ledwo mówię. Pocieszam się tylko tym, że jeszcze tylko 4 tygodnie i będzie po wszystkim, będę mogła odpocząć i może nie będę miała tych koszmarów związanych ze ślubem.
Kilolek współczuję Ci problemów z wagą. U mojej cioci było podobnie jak u Ciebie, po porodzie zaczęła tyć choć karmiła piersią. Lekarze stwierdzili, że wszystko jest spowodowane hormonami. Po odstawieniu małego od piersi i kuracji hormonalnej wróciła do swojej wagi. Także, się nie martw. Powinnaś skonsultować wszystkie symptom z lekarzem

.
Ja mam za to problem z Julką. Jest zdrowa, nie choruje, ale ma atopowe zapalenie skóry, na szczęście nie stosuję maści ze sterydami ale cały czas walczę z suchą skórą na rączkach. Radze sobie ale jest to walka z wiatrakami

czasami mam takie wrażenie. Bywają dni, że nic nie widać i jest super skórka, ale czasami po prostu dramat. Na dodatek jak drzewka pylą to czasami wyskakują jej plamki na buzi.
Dziewczynki jeśli zastanawiacie się nad zakupem spacerówki to polecam ct 04 Chicco jest super, my jesteśmy z Julką bardzo zadowolone. Lekki, z blokadą przednich kółek, szerokie siedzisko, 5punktowe pasy, i odpinane przednie kółka, zajmuje bardzo mało miejsca w autku a to ważne, szybko się rozkłada. Używamy go już jakieś 2 miesiące i nie mam zastrzeżeń. Nasz DRIVER poszedł w odstawkę, jest ciężki, źle się nim manewruje, no i wciąganie go po jakim kolwiek schodu jest uciążliwe a ct04 pod tym względem jest lekki.
A oto nasze szczęście: