Najsłodsza jest moja 2,5 letnia siostrzeniaca bo głaska mi brzuch i mówi "Paki"

[ Dodano: 2008-04-30, 10:53 ]
A Wy sie dzielnie trzymacie majóweczki, niezła przerwa nastapiła w rozdwajaniu na tt, no nie?

A u ciebie Monisiu jak na dzis??? Zgaga przeszla?
Bo wszystkie czekamy na majA Wy sie dzielnie trzymacie majóweczki, niezła przerwa nastapiła w rozdwajaniu na tt, no nie?
to widze ze juz zaszalasa u mnie przeczucia porodowe sa bardzo silne... wczoraj nawet w nocy zabralam sie za ugotowanie gara zupki ogorkowej (kupilam ogory na stoisku polskim w markecie) aby chlopaki mieli co jesc jak pojde rodzic
(jak juz pislam wczesniej, to i w zamrazalce mam golabki, bigos i fasolke po bretonsku...)
wszystkie imiona sa sliczneFacet ma byc Patryk a jakby jednak dziewczyna była to możliwe że bedzie Patrycja bo mi kazdy do brzucha Patryk mówi i sie juz przyzwyczaiłamA podoba mie sie jeszcze kilka: Joanna, Alicja, Gabrysia.
no to musi byc Patryk albo Patrycja
Najsłodsza jest moja 2,5 letnia siostrzeniaca bo głaska mi brzuch i mówi "Paki"![]()
i Tobie Jagna zleci szybciutkoWitajcie kochane majoweczki![]()
![]()
Do niedawna sledzilam losy kwietniowek i juz wszystkie sie rozsypaly...przezywalam to razem z nimi.
Ja mam termin na 2 sierpnia wiec jeszcze troszke...
Troche wam zazdroszcze ze to juz niedlugo.........ja sie jeszcze musze pomeczyc...a najgorsze to lat![]()
Pozdrawiam was wszystkie i zycze zdrowka dla was i waszych dzidzi...zycze szybkich rozwiazan
Oj ale bylaby jazdaEwelina83, pewnie jak w poniedziałek po weekendzie tu zajrze to połowa bedzie juz z dzieciakami na brzuchu![]()
![]()
Oj dokladnie chyba mialabys problem synka przestawic na normlne jedzonkoteraz zostaje z synkiem i jakos sobie nie wyobrazam zeby zyli na mc donaldzie![]()
Ja myslalam o takim dla dziewczynki...Ale pozniej stawialismy na Julke a bedzie Kacperek!Nicola
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość