Cześć dziewczynki!
Doris no kojarzę torcik...i coraz bardziej się go boję...ale co tam, tyle kosztuje że zjeść trzeba i nawet jak będzie słodki...to będę udawać, że super
Kinga na prawdę wygląda na dużą dziewuszkę!!!
Ale choroba??? no bez przesady...
Ewcik to kupuj papierową zastawę, masz rację dziewczyno!!!
Jagódka za tapetowanie!!! pokazuj Wasze dzieło!!!
Lady no gratuluję zakupu!!! ja na roczku wystąpię w bluzeczce w taki wzór jak Hanuli kiecuszka, a co! w końcu to córeczka mamusi nie?
Glizdunia weź przestań!!! przyhamujcie z tym rozwojem, bo nasze brzdące będą ledwo składać mama i tata a Maycia im będzie książki czytać!
No, więcej nie zapamiętałam...
U nas bosko, Hania dziś rządziła w piaskownicy i na spracerach z dziadkami...my w pracy...niestety. Wiecie, teraz mi brak takiego lenistwa i spacerków z niulą...Dobrze, że od jutra 4dni w domciu!!! wszyscy razem!!!
Nocka ok, mała od rana na nogach...i gadane dziś miała że ho ho! Po południu nie spała, bo jechaliśmy do J cioci...i wróciliśmy na kąpiel. Ale mam córę no! pierwszy raz ich widziała w sumie...i co? w nowym miejscu, nowi ludzie, a ta uśmiech i od razu na ręce poszła!!!
i popisówa...gdzie głowa, noga, brzuch....kupa śmiechu!
Ja se kupiałm dziś 2pary butów!!! jutro pokażę zdjęcia wreszcie ok?
Idę wstawić pranie...u nas pada...
a jutro po pracy zabieram się za gotowanie, bo w czwartek przyjeżdżają znajomi...z Antosią...i mają zostać do soboty, mam nadzieję! więc mnie tu raczej nie będzie...niestety....
to się żegnam, jutro zajrzę...pa!
[ Dodano: 2008-04-29, 22:07 ]
jeszcze coś...muszę się pochwalić....Wczoraj zarezerwowaliśmy nocleg w Karpaczu pisałam??? no, ale nie było zdjęć pokoju...miał być z kuchnią, do spania kanapa...i po 60zł od osoby. I ciągle miałam wrażenie, że będzie fatalnie, bo babka nie chciała zrobić zdjęć i pokazać. Więc w sumie wyjazd w ciemno...
A dziś zmobilizowałam J do szukania...i jakie cacko!!! apartament 54mkwadratowe, z łazienką i super zajebistą kuchnią, w niej nawet wielka lodówka z której można napoje przez drzwi nalewać...i cena...50zł od osoby!!!! super co???