Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

29 kwie 2008, 11:06

ja też przyszłam życzyć naszym kochanym dziewczynkom wszytskiego co najlepsze w życiu, radości, uśmiechu na co dzień, spełnienia marzeń.

kasi.k ale cudnie to napisałaś. aż łzy mi stanęły w oczach. też mi się przypomniało jak to było. Jak mówiłam mężowi w nocy że mi się nie chce rodzić, a chwilę potem odeszły mi wody :-D jak położyli mi Oleńkę na brzuchu, taką cieplusią, popłakującą co chwila. I tą żółtą czapeczkę z napisem big szok :-D To były najcudowniejsze chwile w moim życiu.

caro kochana moja, mam nadzieję, że te mdłości nie będą Cię zbyt długo nękały. Mnie niestety trzymały do 4 miesiąca i to nie rano, tylko przez cały dzień :ico_szoking: ale jak sobie o tym pomyślę, to nawet te mdłości były cudowne :-D Olcia nie pozwalała mi zapomnieć, że rośnie pod moim sercem :-)

a ja nie mogę się doczekac czwartku, żeby zwiać czym prędzej z domu, bo kurcze normalnie hospicjum :ico_szoking: teść ma wirusa żoładkowego, teściowa przeziębiona :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-04-29, 11:07 ]
a tak na marginesie, co się do kurwy nędzy stało z postami????

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 kwie 2008, 14:50

no ja wiem dziewczyny...miedzy mojej Siostry córkami jest 15 miesiecy roznicy a teraz sa juz duze i najlepsze kumpelki...mi to nawet niechodzi o to ze sama bym musiała z dwoma dzieciaczkami małymi być 24 na dobe bo jak wiadomo rodziny tu brak a inni pracuja wiec...ale to nie oto chodzi...musimy chyba najpierw ślub wziasc hehe( mimo ze mi to niepotrzebne az tak bardzo no ale...), bo 2 z dwójka małych dzieciakow w zime na snowboard niepojade heh :-D , a z brzuszkiem to juz wogóle, a takto młodego wsadzimy na narty i bedzie smigal :-D , nastepnie moj M jak skonczy szkołe to moze wtedy, no i trzebaby było się do większego domu przeprowadzić, popracowałabym sobie troszke też, a i to ze jakos niewiem tak mi szkoda...ale bardzooooooo bym chciała...no i trzeba sie pospieszyc bo ma byc 6 :ico_oczko:...no ale moze za 2 lata hurtem jakies 5-cioraczki hihi...zartuje :-D
No wiec mam za i przeciw...ale ja CHCE...i caro tak Ci zazdroszcze-a właśnie jak tam??

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 kwie 2008, 16:11

STO LAT DLA VIKULI I LENKI ZDRÓWKA I RADOŚCI :ico_tort: :ico_tort:

[ Dodano: 2008-04-29, 16:13 ]
NICOLKA CHORA angina ma 39,5 temp. i kisze sie z martynka w domu bo boje sie nicolke zostawic bo wymiotuje i ta temp. a tak ładnie na dworze szkoda mi martynki ale co zrobić :ico_placzek:

kari24
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

29 kwie 2008, 21:59

Cześć :-D
Jestem i ja i nadrabiam zaległości szybciutko :ico_sorki:
DLA LENKI I VIKUSI NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE, DZIEWCZYNKI DUŻO ZDRÓWKA, SUCHEJ PUPY I PEŁNEGO BRZUSZKA :ico_prezent:
SYLA - zdrówka życzę Nikolce :ico_buziaczki_big:
KASIK - aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam Twojego posta i wspomnienia powróciły, te najpiękniejsze wspomnienia związane z narodzinami naszych dzieciaczków :ico_urodzinki:
MRÓWECZKA - no to czekamy na Basieńkę :ico_brawa_01:
No i muszę zmykać, bo Krystiano coś marudzi jutro napiszę co u nas, trzymajcie się cieplutko papapa

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 kwie 2008, 22:20

hej
DLA VIKI I LENKI
W dniu Waszych urodzin, gorące życzenia, wiele uśmiechu i powodzenia, niech Was nie trapią, żadne zmartwienia i niech się spełnią, wszystkie marzenia.

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 kwie 2008, 00:46

syla oj bida...zdrówka Nicolce...wiesz cojest dobre na gardło...niech popłuka wodą utlenioną tylko niech nie łyknie,bo jak gardło boli to są tam ranki a woda je goi tylko ze po tym tez może wymiotować,bo to sie pieni...ale ja zawsze tak robie i zawsze cos pomaga...no i ucałuj chorą a Martynke podrzuć do narzeczonego to znami pójdzie na spacer:)

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 kwie 2008, 08:46

MRÓWECZKO DZIEKI
Kari tobie również
KASIK właśnie ja też miałam napisać że pięknie to opisałaś
WOGÓLE PIEKNE MAMY DZIECIACZKI NAPRAWDĘ I FAJNIE ŻE SIE POZNAŁYŚMY TU NA FORUM MAM NADZIEJE ZE PRZYJDZIE TAKI DZIEŃ ŻE SIE SPOTKAMY WSZYSCY RAZEM

caro
Trzy tysiące lat minęło...

30 kwie 2008, 12:05

WOGÓLE PIEKNE MAMY DZIECIACZKI NAPRAWDĘ I FAJNIE ŻE SIE POZNAŁYŚMY TU NA FORUM MAM NADZIEJE ZE PRZYJDZIE TAKI DZIEŃ ŻE SIE SPOTKAMY WSZYSCY RAZEM
nic dodać nic ująć :-) :-)

kurcze przykro mi,ze Nicola ma anginę :ico_placzek: , może spróbujcie z tą wodą utlenione, ja słyszałam,że można jeszcze płukać wodą z solą...

Mróweczko no tak zaplanować to jest cieżko, bo zawsze te minusy będą przeważać.... ale jak macie razem ochote to czemu nie....a ten ślub to niby do czego potzrebny :ico_oczko:

Delicja to uciekajcie czym prędzej bo was tam pozarażają, tfu tfu...

a u mnie mdłości ciąg dalszy...

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 kwie 2008, 15:22

caro mdłości kiedyś przejdą,a najważniejsze żeby Dzdzi było dobrze hihi...Matka se da rade :-D No i całuski dla Was cmokkkkk Mówie Ci to będzie Laska...ja to mam przeczucie, że u mnie i drugie to będzie siusiak :-D :ico_noniewiem:
Ja nadal mam ochote na Basie, ale chyba jeszcze poczekamy...a ślub to wiesz niektórzy czują potrzebe wziąść...mi tam dobrze tak jak jest...a ślub kiedyś wezmiemy :-) tak dla foramalności hih, żebym miała to samo nazwisko co chłopaki, a nie hehe

A woda z sola mi niepomaga-tylko utleniona :-D

Syla ja to bym chciala kiedys sie zgadac zebysmy sie wszyscy razem spotkali...jakby co ja będe z Erykiem w lipcu-sierpniu w PL :-D

DAJCIE ZNOWU JAKIEGOŚ NIUSA BO PUSTO SIĘ ZROBIŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kari24
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

30 kwie 2008, 20:31

Cześć :-D
A co tu tak pusto :ico_nienie: wiem piękna pogoda, słoneczko świeci to wszystkie całymi dniami na dworze siedzą :ico_brawa_01: fajnie. U nas wszystko po staremu, Krystianowi dokuczają zębole niestety, ale pozatem dalej taki z niego rozrabiak mały :-D Jutro mamy imprezkę urodzinową, robimy grilla u moich rodziców mam nadzieję, że pogoda się uda.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”