Dobry wieczor Baboski moje
Oj nie bylo mnie przez weekend bo jakos tak wyszlo..
Dzisiaj bylam caly dzien z moja rodzinka na komuni u mojego siostrzenca Thomasa bylo fajnie i pogoda dopisala jedzonko w restauracjii smakowalo
Ogulnie tez mi sie pieknie uklada wszystko jestem tylko czasami jakas drazliwa ale to dlatego ze mam miec za niedlugo @ i hormony mi skacza niesamowicie
Moj maz w weekend ladnie pocial trawe.. a mi nie dal pociac
powiedzial ze mam sobie usiac i odpoczac a on wszystko zrobi..
to bylo mile i slodkie z jego strony ale ja lubie kosic trawe i myslalam ze ja to zrobie.. ale innym razem pokosze
Tez wam wkleje pare foteczek z komuni mojego siostrzenca ale jutro bo dzisiaj jakas czuje sie zmeczona. .. kochane moje dzieciatka juz sobie chrapia a i czas na mnie tez sie polozyc
Aginka u mnie ok,moje zdrowko tez w normie... i czuje sie dobrze,a powiem ci szczerze ze jestes jedna z nielicznych osob co mowia ze Nicole jest podobna do Marcusa albo odwrotnie Marcus do Nicole .. ale nawet fajnie jakby byli podobni do siebie bo sa rodzenstwem
A i tez mysle ze podzielisz sie z nami wiesciami jak ci wyszedl test ciazowy ?? Juz jestem ciekawa... i niby mowia ze majac dwoje dzieci parke to ma sie juz wszystkie dzieci.. to nie zawsze tak jest.. ja czasami tez bym chciala miec 3 dzieci.. ale nie wiem.. narazie mam piekna dwojeczke i to mi wystarczy.. a za pare lat niewiadomo co bedzie
W kazdym razie zycze ci wszystkiego najjj i tego suwaczka ciazowego w podpisie jak najbardziej
Justyna czekam na fotki Adusi
Mama_Emilki super ze udal wam sie ten wypad nad zalewem,a ta zadziorna minka Emilki taka fajniusia
super foteczka
Ok ja uciekam i do jutra dobrej nocki papa