My byliśmy przed obiadem na spacerze, porobiłam troche fotek, kilka wklejam

nawet ja sie załapałam

Patryk ostatnio cały czas gania ptaki

biegnie z kwiatkiem do tatusia

Martynka

znowu zrywam kwiatki

pozniej napisze wiecej

Nam babka powiedziałą, że od 5-tego rejestrują na czerwiec do neurologa i że jak się rano nie zarejestrujemy to marne szanse, że będą jeszcze miejscaJarek musi na 4być pod promykiem, żeby zarejestrować Ulę na rehabilitację Vojtą na czerwiec.
To się tam pewnie spotkają, my już mamy wizytę u pani neurolog z promyka za sobą, dość dobra babka (mieliśmy porównanie z badaniem prywatnym), pewnie też skieruje małego na Vojtę, więc tak czy siak, też Was czeka zajmowanie kolejki od 4 rano... heheheheheNam babka powiedziałą, że od 5-tego rejestrują na czerwiec do neurologa i że jak się rano nie zarejestrujemy to marne szanse, że będą jeszcze miejscawięc Kuba też rano do promyka leci...
![]()
Zastanawiam sie czemu Monia tak nagle przestała pisac, w ogóle sie nie odzywaKasia tez chyba nie ma czasu zeby zajrzec
Nie wspomnę o Mary i Misi
To masz co robić na następne dwa dniA od ok. 20.40 czytam co nastukalyście podczas mojej nieobecności...
No to lece doczytac do końca.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość