Witajcie Kochane juz w polodnie :)
U nas nocka ok,jak zawsze Marcusek przespal cala noc a Nicolinka zasnela w swoim lozku a obudzila sie kolo mnie w moim lozku.. tylko ze moj maz poszedl spac do pokoju Nicole
No i niewiem czemu tak jest,ze Nicole chce spac ze mna a nie sama.. podobno plakala w nocy ale ja nic o tym nie wiem bo niestety nie slyszalam..
Moj maz mnie podobno budzil ale nie udalo mu sie wiec przyniosl mi do lozka placzaca Nicole i poszedl sam dalej spac do malej pokoju...O rety sama niewiem czemu tak dobrze az za dobrze spie w nocy!!
A u nas dzisiaj piekna pogoda od rana bylismy juz dzisiaj na naszym ogrodku troche mala Nicole sobie pozjezdzala z nowej zjezdzalni.. i tak sie jej podobalo,a ja wam zaraz chcialam pare foteczek pokazac ok??
A Nicole w dalszym ciagu jest na etapie pokazywania ze ona chce i tak musi byc,a jak sie sprzeciwie to jest placz.. ale minie jej ten etap.. i teraz dopiero widze jak Nicole jest rozpieszczona.. do granic juz bardziej chyba sie nie da
Ale jest kochana dziewczynka i nie umiem bez niej i bez Marcuska zyc
DZiekuje wam kochane za tak milusie slowa ja tez was podziwiam ze sobie radzicie z waszymi skarbami
Mama_Kingi juz niedlugo i bedziesz miala syneczka na raczkach sama jestem juz ciekawa i czekam na wiesci od ciebie od was
Wiem ze koncowka ciazy to jest najciezsza.. ale juz na dniach i bedzie Patryczek z wami
Justyna super fotki Ady a jaka jest szybka.. ten wozek tak szybko prowadzi ze hej..
Sliczne foteczki
Mama_Emilki ja tez czasami mysle ze dwojka dzieci nam wystarczy bo jednak dzieci tez kosztuja ale czlowiek tak nie mysli o tym tylko mysli o tym ze jak pieknie ze dzieci sa z nami
W sumie mialabym warunki na 3 dziecko ale wiem ze wtedy musialabym pojsc do pracy .. nie mysle o tym narazie.,.. co bedzie to bedzie.
Ja mam dwojke malych dzieci i tez czasami padam przy nich.. czuje sie zmeczona itd.. ale to duzo zalezy od dnia jednego dnia jest lepiej a drugiego jestem bardziej zmeczona
Ok to teraz pare foteczek.. A nie napisalam wam ze mam chwilke czasu bo moja Nicole zasnela jakies 30 minut temu a Marcusek juz sobie zjadl i odpoczywa i rozmawiamy sobie on tak slicznie sie usmiecha i gaworzy ze hejj tak buzie otwiera chocby juz chcial cos powiedziec
A to fotki :
Zjezdzalnia Nicolinki :
Nicole zjezdza
:
I tez taka smieszna minka Nicole :
Ok milego dzionka wam zycze i do wieczorka my jak Nicole sie obudzi idziemy na spacerek bo trzeba wykorzystac pogode papa