Witam przypadkiem natknełam sie na ten wątek i bardzo się cieszę że taki właśnie jest .Ja też waże dużo nawet bardzo dużo przy pierwszej ciąży przytyłam aż 25kg. potem zrzuciłam trochę ale niestety nie za dużo i w drugą ciąże startowałam z 10kg.nadwagą w sumie przytyłam tylko 13kg.no ale liczę bez tej nadwagi.Liczyłam na to że podczas karmienia piersią uda mi się zrzucic ale niestety u mnie waga staneła w miejscu ,bardzo chciałam bym schudnąc ale niestety brak mi silnej woli .Kiedyś paliłam ale teraz za nic bym nie sięgła po papierosa , co do herbatek to piłam ale strasznie bolał mnie żołądek . Po wizycie u lekarza okazało się że mam owrzodzenie dwunastnicy , więc mam pamiątkę z picia herbatek .Co do tabletek chce zakupic ten Bio ce la ale nie wiem czy mi coś pomoże?Na dośc tego zaliczam się do tego grona osób że jak mam stresa to potrafię naprawdę dużo zjeśc ,a moja przemiana materii to chyba została gdzieś na przystanku autobusowym bo nie mam jej
Dziewczyny jak macie jakieś sprawdzone tabletki to ja też poproszę o listę z góry dziękuję