No wlasnie juz sama nie wiem - bo mi sie wydawalo,ze na poczatku byl taki u gory macicy (ewent. plecy), bo potem to prawde mowiac caly brzuch bolija pamietam ten bol jak taki przy okresie,we wnatrz,ale spotengowany i to wiele razy

ja mam nicka babe_boom przez E na koncu i to na pewno nie ja bo ja kupowałam ciuszki tylko na Maję... Za to sami zaczęliśmy handlować takimi ślicznymi kaftanikami i śpiochami dla niemowląt w cenie producenta ale powiem szczerze że mało kto kupował i na razie nie wystawiam... szkoda bo trochę na tym stratni teraz jesteśmy. Ciuszki sa śliczne i bardzo dobre gatunkowo w bardzo przystępnej ceniebaby_boom, chyba "podbierasz" mi ciuszki na allegro. No chyba, że ktoś ma podobny do Ciebie nick
-mysle,ze ten bol kazda ma podobny,ale tez sa roznice,jesli ktos ma bole przy porodzie krzyzowe,to porod zaczyna sie od nich ,ja wiem,ze bolalo jak na okres ale ze 100 razy bardziej i to az tak,ze w szpitalu jak mnie przyjmowali to slowa nie potrafilam wydusicNo wlasnie juz sama nie wiem - bo mi sie wydawalo,ze na poczatku byl taki u gory macicy (ewent. plecy), bo potem to prawde mowiac caly brzuch boli
-hehe moze pozniejemalia30, to stawaj w szranki![]()
W niemczech to samo a nawet gorzej bo nawet rodzina patrzy na Ciebie jak nie wiem co!!!Polak Polaka by w lyzce wody utopil-niestety ,nie trzymamy sie razem jak np. Litwinie itd
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość