Witajcie Kochane Mamusie!!!!u mnie też czas szybko ucieka, pogoda super, spacery, zabawa, obowiązki itd., dzis nawet kolacyji jeszcze nie zjadłam, ale wpadłam żeby poczytac co u Was i Waszych dzieciaczków..
i mój Alek zabiera sie za chodzenie za dwie i jedną rączkę, stoi też już sam dość pewnie, ale i kilka razy juz zaliczył upadki na czółko i głowe taki rozrabiak
Gratuluję Wiktorii za pierwsze samodzielne kroczki!!!!
Dla Wiki Edytki też gratlulacje za mama!!!!!mój Alek cały czas tata i inne słowa, po swojemu juz sobie podśpiewuje, mówi po swojemu dosc dużo, ale mama teraz juz nie mówi w ogóle, jeszcze niedawno mówił jak był głodny, a teraz jak na złość nie chce..
Magda - fajnie, że miałąś okazje porozmawiać z teściową..mam nadzieje że będzie sie lepiej teraz układać między Wami i Marcinek będzie miał nie tylko jedną ale dwie babcie, które będą sie nim interesowały..bardzo fajny pomysł ze zdjątkami miesiąc po miesiacu!!!!! postaram sie też przygotowac taką prezentację, ale dopiero chyba na roczek..
Madziorka - coś mi umknęło ..teraz jesteś w Polsce?????
Alineczka - mam nadzieję, ze fotelik sie spodoba córeczce!!!!napisz koniecznie jak zaakceptowała..ja sie cały czas zastanwiam, czy mój maxi cosi nie sprzedac i nie kupic czegos innego..wczoraj patrzyłam specjalnie w sklepie na foteliki maxi cosi i wiecie co..wydaje mi sie ze wybralismy jakis dziwny ten fotelik - chodzi o materiał..różne maxi cosi priori mają różne materiały..dziwnie to brzmi ale ..no tak jest, np wcxzoraj widziałam ten sam typ a z inną tapicerką duzo przyjemniejszą w dotyku..eh..w góle o tym nie myslałam przy kupowaniu a teraz Aleczkowi ten matriał nie podchodzi jakos..
Indigo - oby Tomkowi katar minął jak najszybciej !!!!fajnie że sprzedałaś wózek, napisz proszę czy korzystnie cenowo, bo my tez chcemy sprzedać, ale tak właśnie myslelismy ze raczej w komisie, bo właśnie problem wysyłki takiej paczki - chyba by nam sie nie chciało..ale kto wie, w komisie bardzo mało chcą dać..i troche mi żal, wiec albo na drugie zostawie, albo faktycznie na allegro, albo w komis - jeszcze sie zastanawiamy
Ania - szybkiego powrotu do zdrowia!!!!z maleństwem na pewno wszystko będzie dobrze, lekarze przepisują tylko takie antybiotyki które można brać w ciąży..
Asiula - zdrówka dla córeczki!!!!
zmykam już, jutro znów dzień zaplanowany, idziemy jutro do lekarza najprawdopodobniej, kontrola z tym gardełkiem..mam wrazenie ze cały czas Alek ma zaczerwienione..napiszcie czy Wasze dzieci tez mają lekko zaczerwienione gardła???
aa dziękuję za odpowiedzi w sprawie bucików..zrobiłam przegląd..nic mi sie nie podoba w sumie, ale cos trzeba będzie wybrać..powiedzcie jeszcze czy jako pierwsze buty czyli takie w których dziecko bedzie faktycznie stawiac pierwsze kroki samodzielnie - wybierac sie powinno buty sznurowane czy moga byc na przylepce???bo moja mama i tesciowa sądza ze tylko i wyłącznie sznurowane..a my teraz mamy sznurowane i cały czas sie rozwiązują..
teraz juz zmykam faktycznie..pozdrawiam papa