i mój Alek zabiera sie za chodzenie
![:-)](./images/smilies/001.gif)
![n :ico_olaboga:](./images/smilies/xx_olaboga.gif)
Gratuluję Wiktorii za pierwsze samodzielne kroczki!!!!
Dla Wiki Edytki też gratlulacje za mama!!!!!mój Alek cały czas tata i inne słowa, po swojemu juz sobie podśpiewuje, mówi po swojemu dosc dużo, ale mama teraz juz nie mówi w ogóle, jeszcze niedawno mówił jak był głodny, a teraz jak na złość nie chce..
![n :ico_haha_01:](./images/smilies/xx_haha_01.gif)
Magda - fajnie, że miałąś okazje porozmawiać z teściową..mam nadzieje że będzie sie lepiej teraz układać między Wami i Marcinek będzie miał nie tylko jedną ale dwie babcie, które będą sie nim interesowały..bardzo fajny pomysł ze zdjątkami miesiąc po miesiacu!!!!!
![n :ico_brawa_01:](./images/smilies/xx_brawa_01.gif)
Madziorka - coś mi umknęło
![n :ico_wstydzioch:](./images/smilies/xx_wstydzioch.gif)
Alineczka - mam nadzieję, ze fotelik sie spodoba córeczce!!!!napisz koniecznie jak zaakceptowała..ja sie cały czas zastanwiam, czy mój maxi cosi nie sprzedac i nie kupic czegos innego..wczoraj patrzyłam specjalnie w sklepie na foteliki maxi cosi i wiecie co..wydaje mi sie ze wybralismy jakis dziwny ten fotelik - chodzi o materiał..różne maxi cosi priori mają różne materiały..dziwnie to brzmi ale ..no tak jest, np wcxzoraj widziałam ten sam typ a z inną tapicerką duzo przyjemniejszą w dotyku..eh..w góle o tym nie myslałam przy kupowaniu a teraz Aleczkowi ten matriał nie podchodzi jakos..
Indigo - oby Tomkowi katar minął jak najszybciej !!!!fajnie że sprzedałaś wózek, napisz proszę czy korzystnie cenowo, bo my tez chcemy sprzedać, ale tak właśnie myslelismy ze raczej w komisie, bo właśnie problem wysyłki takiej paczki - chyba by nam sie nie chciało..ale kto wie, w komisie bardzo mało chcą dać..i troche mi żal, wiec albo na drugie zostawie, albo faktycznie na allegro, albo w komis - jeszcze sie zastanawiamy
Ania - szybkiego powrotu do zdrowia!!!!z maleństwem na pewno wszystko będzie dobrze, lekarze przepisują tylko takie antybiotyki które można brać w ciąży..
Asiula - zdrówka dla córeczki!!!!
zmykam już, jutro znów dzień zaplanowany, idziemy jutro do lekarza najprawdopodobniej, kontrola z tym gardełkiem..mam wrazenie ze cały czas Alek ma zaczerwienione..napiszcie czy Wasze dzieci tez mają lekko zaczerwienione gardła???
aa dziękuję za odpowiedzi w sprawie bucików..zrobiłam przegląd..nic mi sie nie podoba w sumie, ale cos trzeba będzie wybrać..powiedzcie jeszcze czy jako pierwsze buty czyli takie w których dziecko bedzie faktycznie stawiac pierwsze kroki samodzielnie - wybierac sie powinno buty sznurowane czy moga byc na przylepce???bo moja mama i tesciowa sądza ze tylko i wyłącznie sznurowane..a my teraz mamy sznurowane i cały czas sie rozwiązują..
teraz juz zmykam faktycznie..pozdrawiam papa