Hej kwietnióweczki,
przepraszam, że Was ostatnio tak bardzo zaniedbuję

ale przez ostatnie 2 miesiące to u mnie zycie jak na wariackich papierach

goscie, nastepni goście, wyjazd do PL, goście, urodziny Viki, goscie a teraz moja kruszyna się rozchorowała... a jeszcze w miedzyczasie praca, kursy i domowe obowiązki
Tak więc na koniec dnia sila juz tylko na podczytanie Was a na skrobnięcie czegos brak...
[ Dodano: 2008-05-05, 23:05 ]
Spróbuję poodpisywać, ale nie wiem czy mi się uda spamiętać wszystko
Kari zdjęcia prześliczne

widać, ze przyjęcie się udało... i Krystian jaki zadowolony

a jaki duży mężczyzna z niego

normalnie jak dwulatek, hihi

tylko gdzie zdjęcie mamy z synem??
aha, a torcik wyglada mega smakowicie... mniaaaaaam...
Agi wasze zdjątka również przesliczne

z Majci taka cudowna dama

jest przesłodka... a i z Ciebie ślicznotka

torcik wygląda tak pysznie, ze wcale się nie dziwię
Katrin że jej slinka poleciała...
Delicja miłego pobytu u rodziców... wklejaj potem zdjęcia swoje i księżniczki

to super, ze macie coraz mniejsze problemy z alergią

ściskam mocno kciuki, by wogóle poszła sobie ona precz i to jak najszybciej... Viki nabiałowe rzeczy zajada (o dziwo bez uczulenia

) ale po pszenicy wyglądała jak poparzona
Kamelek a to co się z tym tortem porobiło, że mialaś nerwa?? i gdzie obiecane zdjątka?? ogromnie gratuluję mężowi nowej pracy
Iw_rybka duzo po czasie, ale ogromnie gratuluję dyplomu i trzymam kciuki za szybką i jak najmniej męcząca magisterkę

torcik roboty siostry sliczniasty a zdjęcia z urodzinek pierwsza klasa
Kolka dziewczyny mają rację - smutki lecz na TT wygadując się nam a nie w samotności

gratuluję takiego dobrego snu u Julci

mojej pannie daleko do takich rekordów w spaniu, hihi... a gdzie kochana obiecane zdjęcia??
Mróweczka czyzbym widziała w podpisie zdjątko z Viki urodzinek??

jak tam wyprawa do zoo?? pewnie udana, hihi... i dawaj tu zdjęcia, ale szybciutko
Syla to super, ze Nicolka już zdrowa

zdjęcia wszystkie wspaniale, masz przesliczne dziewczyny

no ale to zapewnie po mamusi odzedziczyły urodę...
Hektorka ogromnie gratuluję pierwszych kroczków Kamilka

teraz moja droga, wrotki na nogi i dodatkowe kilka pra oczu ci się przyda
Caro ja mam dziewczynkę ale w ciązy wymitowałam tylko 2 razy a mdłości nie miałam, więc jak widzisz reguł na to nie ma

ale co tam, najwazniejsze żebys ty się dobrze czuła całą ciążę a fasoleczka rosła sobie spokojnie w brzusiu...
Katrin no muszę ci powiedziec, że z tego co piszesz to Antonio i Viki dobrali się idealnie

takie same dwa kochane rozrabiające brzdące z identycznymi szalonymi pomysłami na znalezienie zajęcia dla mamusi coby się nie nudziły

pooglądałam sobie zdjęcia zięcia na NK i mateczko, jaki z niego super przystojnik

aż Viki pokazywała go cały czas paluszkiem a na koniec dała wielkiego buziaka w monitor

jeszcze raz wszystkiego NAJ dla Twojego kawalera :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2008-05-05, 23:07 ]
Co do spotkania to ja oczywiście jestem ZA

obojętne mi miejsce, a nawet z przyjemnością wybiorę się nad morze... tylko, ze my bedziemy w PL od 1 do 25 lipca...