STO LAT, STO LAT!prosimy abyście dziś też wypiły bo moja księżniczka skończyła właśnie dziś 4 lata
też miałam bardzo długo terminowy. Ale obawiam się też, żę jak mu nie zacznę dawać butli to on nigdy nie nauczy si jeść czegokolwiek poza moim mlekiem. A mój plan odstawienia na razie upadł. Jak już wreszcie bijąc się z myślami właściwie się zdecydowałam to przybrało mi tyle mleka, że mogłabym jeszcze 3 wykarmić. Okropnie mnie bolą przez to piersi. Zamierzałam dziś dać 3 butle. Wczoraj były 2, a przedwczoraj 1, ale w obecnej sytuacji to trzeba się tego nawału pozbyć. A generalnie dałam butelkę po raz pierwszy, bo nie miałam pokarmu. No zwariować można.mam plan odstawiania ale dlugoterminowy.
No ja niestety mamusinego mleczka nie zasmakowałam. Karmiona byłam krowim. No i czasem jak się udało wystać w kolejce i starczyło kartek to Humaną bananową (do dziś mam obrzydzenie do bananów, bleee) więc może dlatego jadłam szybciej niż Twój siostrzeniec.Kilolek to naprawdę szybki Bil z Ciebie, ja mam siostrzeńca w twoim wieku i zupki jadał dopiero od 4 miesiąca a do tej pory starczało mu mleczka mamusi.
Aaaa tam! Moje też jest cudowneOj dziewczynki jak tak czytam o waszych dzieciaczkach to myślę sobie ze ja mam na prawdę cudowne dziecko, jej sie tylko czasem zdarza taki dzień marudzenia
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość