Asia wazyla 11.00 ale teraz jak ja wazyla dr podczas horoby to schudla, bo wazyla cos ok. 10.50, ale mam nadzieje ze juz wrocila do swojej wagi, tak naprawde do dowiem sie pewnie jak pojedziemy ja bilans 2latkaAntosia waży 11.90 a Wasze maluszki?
Asia wazyla 11.00 ale teraz jak ja wazyla dr podczas horoby to schudla, bo wazyla cos ok. 10.50, ale mam nadzieje ze juz wrocila do swojej wagi, tak naprawde do dowiem sie pewnie jak pojedziemy ja bilans 2latkaAntosia waży 11.90 a Wasze maluszki?
oj z anemią walcze juz bardzo długo .... a ona pojawia się i znika .... a z dzidzią to musimy poważnie temat przemyśleć ... choć ja wolałabym żeby poprostu się " przypadkiem udało" bo wiem że jednak praca jest dla mnie bardzo bardzo ważna .... a z tym planowaniem to też różnie bywa .... gdyby malwinka sie pojawiła tak jak planowaliśmy to miałaby już 3,5 roczku zobaczymy jak będzie ... póki co ciesze sie że w przyszłym tygodniu mam urlop i będę miała więcej luzu i czasu na zadbanie o własne zdrowie ...Aginko, szkoda, ale jeśli bardzo pragniecie trzeciego dzidziusia to podleczysz sie szybciutko z tej anemii
no to masz "karuzzelę" na okrągło ..... dobrze że przynajmniej w weekend odpoczęłaś ...Mateuszek nie chce spac mi w dzien
Aginko no to brawa dla malwinki że była dzielna
pociesze Cię Gabrysiu ... u nas pobudki są podobne z tym że malwina zaypia po 21 i nie spi spokojnie w nocy ... ciekawa jestem jak to będzie w nocy z piciem wody zamiast herbaty czy soków ...u nas pobudki 5.30-6
możesz byc dum,na Aginkonaprawdę jestem z niej dumna
Antoś je i bardzo mu smakuje (je płatki kukurydziane, lub przeniczne na miodzie)Mam jeszcze pytanie ... czy wasze dzieciaki jedzą płatki zbożowe czy kukurydziane na mleku ???
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość