Witajcie..
No troche sie zdziwilam gdzie nasz watek.. moja Nicole tez niema jeszcze 2 latek no ale..
Nie odzywalam sie bo jakos tak wyszlo.. ale bylam i jestem na bierzaco.
U nas pogoda ostatnio dopisuje wiec chodzimy i spacerujemy duzoo albo jestesmy w ogrodku albo na spacerkach i tak to nic nowego.
Dzisiaj tez idziemy na spacerek po polodniu jak sie Nicole obudzi i jak Marcus sobie zje..
Ja tez trzymam kciuki za Anie ze bedzie miala juz niedlugo na dniach Patryczka przy sobie i ze Kingusia wytrzyma ten czas bez mamy.. ja Nicole moglam widziec ale nie pomagalo mi to az tak.. ale bylo mi lzej niz mialabym ja nie widziec caly czas..
Aginka co ma byc to bedzie.. jak bedziesz miala byc w ciazy to bedziesz i tez tak mysle ze lepiej jak to by sie przypadkiem stalo.. czlowiek nigdy niewie co go spotka Ciesze sie ze Malwinka byla taka dzielna pomimo ze plakala strasznie :)
Iwona ja wiem cos na temat testow alergicznych.. bo ostatnio bylam z Nicole u jej lekarza i to wyglada tak ze trzeba dziecku trzymac raczke az do ramienia przez 5 minut i dziecko musi przez 5 minut spokojnie nie ruszajac sie trzymac tak ta raczke i ja ci powiem ze my zrezygnowalismy z tych testow.. bo mala jest za zywa i nie wytrzymala by te 5 minut i po prostu pobrali malej krew tez plakala troche ale bylo szybciej i bez stresu Zycze ci powodzenia w nowej pracy
Maggie super ze Antos sie juz powoli zaklimatyzowal w przedszkolu to wazne my tez mamy dzisiaj piekna pogode a jak sie obudza moje szkraby to tez idziemy na spacerek
Milego dnia wam zycze i do pozniej buziaki papa
[ Dodano: 2008-05-07, 13:25 ]
AH zapomnialam wam napisac ze moja Nicolinka wazy okolo 15 kg i nie martwie sie tym bo mala jest zdrowa i kochana i ma tyle energii ze to wszystko spali ale dokladnie bede wiedziec tez na takim bilansie 2 latka na ktory musze zrobic dopiero termin do 25 07 u nas nazywa sie to U7 tak ponumerowanie jest a maly Marcusek bedzie mial w sierpniu U4
No nic ide obiadek przygotowac a pozniej pewnie sie Marcusek obudzi buziaczki papa