Cześć
Jestem i ja z rana z kawką, Krystiano śpi więc mam chwilkę dla siebie
Czy ktoś się przyłączy?
KATRIN - ten chłopczyk na zdjęciu to na prawdę wujek Krytiana starszy od niego o całe 9 miesięcy

To synek mojej ciotki, czyli mój najmłodszy kuzyn, a wujek moich dzieciaków. Garniturek piękny, Antonio będzie w nim super wyglądał. Duże ułony za zrobienie torta, ja to nie mam pociągu do pieczenia, straszny antytalent jestem, a może leń... chyba jednak to drugie.
KAMELEK - ogromniaste gratulacje dla mężusia

pół roku szybko minie znów razem będziecie. My Ci pomożemy przetrwać, będzie dobrze.
A z tym tortem to faktycznie ta cukiernia przegieła

po co przyjmują zlecenie, jak nie są w stanie go zrealizować

, dobrze że chociaż ten zastępczy tort był dobry.
KOLKA - zdjęcia super, najbardziej mi się podobają w sadzie. Torta zamówionego przez teściową nie komentuję
SYLA - życzę wam dużo zdrówka, przesyłam fluidki zdrowia z gór ^^^^^^^ Mój Krystiano tez zakatarzony niestety
MRÓWECZKA - pooglądałam foti na blogu... po prostu cudnie zazdroszę wam strasznie morza. Erysiek strasznie fajny kawaler i bardzo fotogeniczny, no ale ma to po rodzicach.
CARO - gdzie jesteś, że Cię tu nie ma?
MORDKA - a Ty już po przeprowadzce?
AGI - Krystian też czasem obudzi się w nocy z płaczem, chyba też ma jakieś koszmary, ale co się śni takim małym dzieciom to nie wiem. Ucałuj Majutka od narzeczonego :ico_buziaczki_big:
Wiecie co pogoda u nas do bani, nie ma słońca i zimno, no a w Tatrach jeszcze kupa śniegu

Ech i kolega mały się obudził, muszę zmykać. Miłego dnia...