Ja czekam do 3.03 i zaczynam dietę...a w sumie głodowanie, bo inaczej cieżko będzie...Wrrrrrrr.........że też ciągle trzeba sie odchudzać...To już normalnie proces falowy u mnie...szok!
 podziwiam...ja schudłam 4kg...ale ostatnio tak się zaczęłam obżerać, że aż przykro...teraz czekam tydzien do urodzin mojej mamy...potem zaczynam dietę...ale jak pomyślę o świętach.......nie, trzeba zmienić podejście do diety...i nie schudnąć trochę, a potem znów utyć...tylko cały czas zmieniać podejście do jedzenia...Ja bym chciała z 5-6kilo zrzucić...mam nadzieję że się uda. Tylko ja leń jestem i nawet jak dietuję, to ćwiczenia jakoś nie bardzo...
  podziwiam...ja schudłam 4kg...ale ostatnio tak się zaczęłam obżerać, że aż przykro...teraz czekam tydzien do urodzin mojej mamy...potem zaczynam dietę...ale jak pomyślę o świętach.......nie, trzeba zmienić podejście do diety...i nie schudnąć trochę, a potem znów utyć...tylko cały czas zmieniać podejście do jedzenia...Ja bym chciała z 5-6kilo zrzucić...mam nadzieję że się uda. Tylko ja leń jestem i nawet jak dietuję, to ćwiczenia jakoś nie bardzo... jeść tyle ie powinnam
 jeść tyle ie powinnam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość