wszystkiego najlepszego dla Pawełka
alez ten czas leci-wczoraj się złapaliśmy za głowę, że nasze dziecie też za 10 dni 4 miesiące skończy, ale ze swojej strony muszę przyznać, że dopiero ten ostatni miesiąc mi szybko zleciał, bo wcześniej jakoś się ciągnęło strasznie...
Gabriel nie mógł kupki zrobić-wczoraj i dziś się zmagał, herbatką gadzi ostatnio, więc odkręciłam smoczek, wzięłam łyżeczkę i nawet nam szło jakoś, wprawdzie był cały mokry, a poza tym nie mam jeszcze dla niego kompletu do jedzonka, więc łyżeczka była metalowa, ale trochę wypił... w końcu i tak kazałam Kubie po drodze z pracy jakieś czopki kupić-nasz czopkowy debiut
kupił vibrucol i właściwie jakieś 40 min po aplikacji pojawiła się wielgachna kupa
-na szczęście
Wykąpałam Gabiego sama, bo Kuba pojechał na zebranie klubu i chyba przez to, że cały dzień płakał i marudził to po kąpieli dostał smoka i od razu oczka zamknął-2 minutki i już spał...
Madzia i Pinko te wasze dziewczynki mają super kłaczki na główkach, no i na pewno śmiesznie wygląda taka łysinka wytarta z tyłu-Gabriel ma krótkie włoski, a i tak wygląda śmiesznie, a co dopiero w takiej gęstwinie
No i
Klaudia cieszę się, że podróż minęła bez przeszkód-naciesz się wolnym czasem przy ciociach, babciach i innych chętnych do pomocy rękach