Hej!
Ja się dalej tyrlam tu i ówdzie, zaliczam jak na razie wszytsko na studiach - tfu, tfu nie chce zapeszyć- na medal- informatyka 5.0, praca zaliczeniowa z rehabilitacji 4.0, resocjalizacja 4.0, w sobote miałam egzamin z arteterapii 6.0
( mimo potwornej migreny z aurą, która mnie dopadła nauka nie poszła w las
) i jeszcze przedemną 3 egzaminy z rehabilitacji, psychoterapii i metodyki pracy .. jak mi się uda na 5.0 pozaliczać to się łapnę na stypendium ..no zoabczymy ... W sumie wszytskie egzainu mam pod koniec maja, więc jest jakieś prawdopodobieństwo, że nie zdąże...
Wstałam dziś wcześniej z mocnym postanowieniem nauki. Zobaczymy jak mi pójdzie
Powodzenia życzę!
Wolę jednak teraz, bo jak maluszek się pojawi to dopiero trudno będzie się skupić i będzie mi żal każdej minuty bez niego.
No moze nie tyle żal, co nie będzie zbytnio czasu- uwierz mi- zmęczenie robi swoje, oj robi i nie ma się wcale myśli do książek jak jest bobas...Ja to teraz mam urwanie głowy, a bo mamo to daj, mamo to daj, mamo tutu, bambam ...ciągle coś ... A to pootwiera szafeczki, a to pralkę podziubie..ehhhI jak się tu uczyć ? Ja się ucze po nocach- inaczej nie ma szans, jak Wojtuś był chory teraz to żeby się przygotwać do egzaminów na normalnym poziomie to sidziałm nocami nad książami i jednym uchem słychałam czy Wojtas śpi i tak biegałam pokuj-sypialnia, leki, kuchnia, herbatka, pokuje do ksiązek, znów nos zakropić i tak wkoło ...ale sie udało
NOWA, Tobie już tylko 25 dni zostało
No, leci ten czas ... Mi zostało na czerwiec też niewiele... a na maj to już tylko 12 dni
Tuska Fajny wózeczek, kwitnąco wyglądasz...!
Ja czuje się dobrze, nie narzekam, czekam na czop albo sączące się wody płodowe... albo śluz z domieszką krwi ...czekam i wypatruje i nic jak na razie!
Objadam się sporoą ilością słodyczy, a co tam, mało przybrałam więc mogę sobie na to pozwalić!
[ Dodano: 2008-05-12, 11:47 ]
Siunia Śliczne zdjecia, ale tam pięknie!
NOWA GRATULUJE projektu, egzamin pójdzie na pewnie superowo!