Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 maja 2008, 17:45

NOWA, ja tam nie uwazam że to za wczesnie :ico_nienie: moim zdaniem juz na początku 9-go miesiąca trzeba miec wszystko przygotowane. niekoniecznie w torbie ale poprane, poprasoweane i w razie czego szybkie pakowanie i gotowe :ico_oczko: wyobrazasz sobie jakby potem np. mąz musiał ci prac i prasowac cos , bo ja mojego czarno widze, szczególnie przy prasowaniu, hihi.... odechciałoby mu sie dziecka na wstepie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

12 maja 2008, 17:47

o czesc Marta fajnie, że na kogos wpadłam :ico_oczko:

Ta dzisiejsza noc mnie troche zmobilizowała, przestraszyłam się, że to może już, a ja taka nieprzygotowana :-D
Teraz to faktycznie róznie może byc :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-05-12, 17:52 ]
Marta26, mój męzuś ostatnio kupił nowe żelazko :-) , a prawdę mówiąc jemu prasowanie lepiej wychodzi niż mnie :ico_wstydzioch: ja to jestem strasznie niecierpliwa, choc ostatnio zauwazyłam, że prasowanie to mnie nawet relaksuje :-D

[ Dodano: 2008-05-12, 17:57 ]
Tuska super wózeczek, no możnaby rzec, że do twarzy Ci z nim :ico_brawa_01:

Siunia piekne foty i na blogu i te tutaj :ico_brawa_01: , zazdroszczę, tez chętnie bym nogi wypluskała :-)

Małgorzatka gratuluję wyników egzaminów, naprawde jestem pod wrażeniem :ico_oczko:

Lulu_ z ta nauką u mnie tak samo, piekna pogoda, myśli zaprzatnięte dzidzią i weź tu się ucz :ico_olaboga:

Spinka co tak skromniutko :ico_olaboga: , coś sie ostatnio zaniedbujesz :ico_nienie:

Martam ja to myslałam, ze Ty w Polsce mieszkasz :ico_sorki:

Janoszka trzymam kciuki za wyniki badań :-)

majamoja to milutko spędziliście weekend :ico_brawa_01: , oby takich więcej :ico_oczko:

Ale sie spisałam, ale chyba nic mi nie umknęło :ico_oczko:
Dzisiaj juz uciekam, m. zaraz wraca. Jutro bedę miec, mam nadzieję więcej czasu to na pewno zaglądnę.
Trzymajcie się :-)

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 maja 2008, 18:12

Oj i ja dopiero na chwile wskoczylam na neta.
Spacer zaliczony, a po spacerku jeszcze zabralam sie za sprztanie domu, bo te moje dziecko w ciagu 5 min potrafi zrobic taki balagan :ico_olaboga: , a ile to zejdzie popsprzatac

Wpolczuje wam tego prasowania, ja raczej prasowac nic nie bede, ale pewnie jak bym mieszkala w polsce to bym byla zmuszona, bo tam woda twarda ze jak cos sie wypierze i nawet doda plynu to jest sztywne, a tu wszystko jest takie super mieciutkie.

Awatar użytkownika
Tuska
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

12 maja 2008, 18:53

ja tez uwazam ze juz nie jest za wczesnie na pakowanie torby. lepiej miec to z glowy i nie myslec potem w panice co zapakowac. ja mam zamiar w tym tygodniu juz sie spakowac

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 maja 2008, 19:12

no jeszcze zalezy w jakim tempie zacznie sie porod, jak moj mial by sie zaczac w tak wolnym tempie jak za 1 razem to nie wiem ile razy zadazyla bym sie spakowac, ale ja i tak pakuje na ostatnia chwile i to tylko plecak, bo praktycznie nic nie musze zabierac.

[ Dodano: 2008-05-12, 19:44 ]
ale wez badz tu madry i zgaddnij czy porod zacznie sie raptownie czy powolutku, a wy tyle rzeczy musicie pozabierac :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
murdemille

12 maja 2008, 20:07

witajcie :-D

mialam dzis badania na ta hemoglobine, do tego kupilam spodniczke i bodziaki razy 2 :ico_haha_01: jedne na 3-6m z dlugim rękawkiem a drugie na wyjscie ze szpitala z kołnierzykiem jak polóweczka, bielutkie, śliczne! :-D :ico_brawa_01:
potem zmeczona padłam na wyrko - straszny upał dziś tylko się umęczyłam -M. wrocil z pracy i teraz zabieram sie za naukę.

swoją drogą boję się jutrzejszych wyników i wizyty u ginka :ico_sorki: żeby mnie na te zastrzyki domięśniowe nie położył do szpitala :ico_sorki: :(

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 maja 2008, 22:26

janoszka, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za udane zakupki,
a dlaczego mieli by ci dawac zastrzyki domiesniowe?? nie wiem czy juz o tym pisalas bo ja nie w temacie

Ostatnio znajomy latal nad nasza wioska na paralotni i udalo mu sie nawet fajna fotke zrobic gdzie widac nasz domek i okolice, mam nadzieje ze wam sie spodoba u mnie :-D :-D :-D :-D :-D

http://img73.imageshack.us/img73/2506/i ... opyij6.jpg

Awatar użytkownika
murdemille

12 maja 2008, 22:49

siunia, bo powiedział że jeśli wyjdzie mi znów niska hemoglobina to mi na zastrzyki domięśniowe żelaza kładzie na kilka dni do szpitala :-/

okolica śliczna!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pewnie macie tam błogi spokój, tak mi czasem tego brakuje choć i tak na szczescie mieszkamy na obrzezach miasta.

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 maja 2008, 22:52

janoszka, aha rozumiem :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

No u nas na wiosce spokojnie, sama widzisz, gory lasy, jeziora, no i nie widac morza bo z drugiej strony jest

Awatar użytkownika
murdemille

12 maja 2008, 22:53

okolica naprawdę cudna.

a teraz wiesz, czemu się tak boję tej wizyty.
z resztą nie chcę iść do szpitala teraz, tak już na samym finiszu :-/

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”