Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!

12 maja 2008, 22:38

Marcia dzieki wielkie za przesyłke:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
nie ma za co!!! he he

zapomniałam Wam napisac ze spotkałam sie dzis z koleżanką co urodziła w listopadzie - Michaś jest starszy od Krzysia o równe dwa miesiace bo tez z konca miesiaca jest.
To "kolezanka" ze szpitala. z mojego pierwszego pobytu w ciąży w szpitalu. jakos tak sie polubiłysmy.
fajnego ma bobaska. jutro wstawie Wam jakies fotki to zobaczycie jaka różnica miedzy maluchami w wielkosci (tylko dwa miechy różnicy ).

narazie uciekasm do spania. pa pa

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

13 maja 2008, 08:29

Witam :)
W nocy wróciliśmy do domu z Poznania, nie kąpałam więc Uli, tylko dałam jej cyca i poszliśmy spać. Spałyśmy tak do 6:30. Od tej godziny Ulek nie śpi i zaczyna być bardzo marudna.
Pogoda cosik się psuje, nie ma takiego słonka jak wczoraj, na razie jest pochmurnie :-( a tak było letnio.
I z tych właśnie kazali mi sobie wybrać. Nie byłam zachwycona, ale co robić ... wybrałam oliwkę.
To ładnie Cie zrobili, powinni już na początku powiedzieć Ci, że te chusty farbują, miałabyś wybór, a tak narazili Cię na dodatkowe koszta.
Ja swojej chusty jeszcze nie dostałam, ale rozmawiałam wczoraj z miłą Panią, która mnie przeprosiła, zapewniła, że chustę wyślą dzisiaj i dorzucą jakiś gratis.
Stargate nie, może się skuszę? :-)
Powinnaś, jest tego aż 10 sezonów, już zakończonych, do tego stargate atlantis, który do tej pory kręcą, też super, jest nawiązaniem do stargate SG-1, ale dzieje się w innej galaktyce. Ja się w tych serialach zakochałam.
Battlestara już zapuściłam :-)
,mo sie bardzo podoba twoja Ulenka ma tak cudowne wloski-jeszcze troszke bedziesz ja czesala w kucyki :-D
Również dziękujemy za komplementy, co do włosków, to już są na tyle długie, że malutki kucyk już wyjdzie :-) Muszę jej parę ładnych spineczek kupić :-)Twoje dzieciaczki super wyglądają na fotkach :-) Julcia jaki ma czadowy motor :-)
A programu przewaznie uzywam-->ulead photo express
Dziękuję bardzo za info, już go zasysam :-)

Zmykam na śniadanko :-)

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

13 maja 2008, 09:54

cześć babeczki...
Wczoraj było tak straszliwie upalnie-myślę, że Pinko może potwierdzić :ico_oczko: poszliśmy na spacerek, a później buszowaliśmy w ogrodzie-Gabriel był tylko w krótkim bodziaku, a i tak do cienia Go musiałam chować, bo zaraz miał gorące nóżki i zaczynał marudzić :ico_olaboga: dzisiaj z kolei rano pochmurnie było bardzo, ale już się wypogadza, choć nie jest już tak ciepło-pewnie do popołudnia się to zmieni...

Przyszła nasza nowa maszynka do tatuażu-super, Kuba jest zachwycony, ale jedno akcesorium jest do wymiany-źle wywiercili dziurkę... nie cierpię odsyłać, reklamować itp... i tu współczuję Gosi to durne jest, bo przecież jakbyś wiedziała, że tak będzie to byś kupiła u innego sprzedawcy w takim kolorze jaki byś chciała-ja miałam tak samo z wózkiem, a teraz się okazało, że na dodatek jest do kitu i się tylko wkurzam na niego :ico_zly:

Gabriel dalej budzi się w nocy czasami tylko raz, ale przeważnie dwa razy :ico_noniewiem: już się w sumie przyzwyczaiłam, a wczoraj koło 20.30 już widziałąm, że zasypia, ale stwierdziłam, że zostanę z nim jeszcze chwilkę, jakby mu smoczek wyleciał, ale położyłam się na łóżku, bo mi się nie chciało odciskać tyłka na karłowatym, drewnianym krzesełku i obudziłam się przed 23 :ico_haha_01: obmyłam się tylko i poszłąm dalej spać-pierwszy raz od wielu miesięcy tyle pospałam :ico_sorki:

A propos tatuażu, to ja mam na plecach serce a imieniem kuby teraz chciałabym jakoś tak Gabiego jeszcze wmodelować, ale jak zrobię drugie serce z męskim imieniem to będę wyglądać jak szalona poligamistka :ico_oczko: i zastanawiam się co zrobić...
wkleję zaraz kilka zdjęć z wczoraj-gabik ostatni tak slicznie pozuje do aparatu :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
marcia_pod

13 maja 2008, 10:12

Hey. u nas tez nocka ok.
właściwie rewelacja. trzecia nocka z rzedu ze Krzys spi od 20.00 do 6 rano - cudownie. jeszcze oprócz tego o tej 6 go nakarmie i mozemy spac dalej gdzies do 8.00
To ładnie Cie zrobili, powinni już na początku powiedzieć Ci, że te chusty farbują, miałabyś wybór, a tak narazili Cię na dodatkowe koszta.
zgadzam sie z Pinko.
tez bardzo nie lubie jak cos jest nie tak i trzeba sie bawic w odsyłanie. po to zamawiasz zeby nigdzie nie chodzic a tu potem musisz leciec na poczte - odsyłac i to czesto na swój koszt, choc niektórzy sprzedawcy jak cos sami zawalili to zwracaja za przesyłkę w koncu to ich wina!

ide sie kapoac bo wczoraj tak mnie zmuliło nagle do spania ze nie miałam siły isc pod prysznic - ide teraz. a potem jak wróce na komp to wkleje te zdjecia co pisałam wczesniej
narazie

aha u nas słonko i zapowiada sie piekny dzien, wiec pewnie na polku bedziemy cały dzionek.

no lece miłego dnia

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

13 maja 2008, 10:33

Pinko może potwierdzić :ico_oczko:
Byłam wprawdzie w Poznaniu, ale tam także było bardzo gorąco :-)
dzisiaj z kolei rano pochmurnie było bardzo, ale już się wypogadza, choć nie jest już tak ciepło-pewnie do popołudnia się to zmieni...
Może będzie ciepło, wypogadza się, słonko już zaczyna grzać, więc kto wie :-)

Zmykamy na spacerek....

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

13 maja 2008, 10:53

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2008, 12:04

Czesc dziewczyny ja sie tylko witam i zmykam

u nas sie poprzewracalo jak majka spala kiedys prawie cala noc to teraz wstaje ok 3 na mleko i ok 5,6 juz jest pobudka na maksa czasami wstaje do niej babcia wiec ja moge troche pospac

i wczoraj podalam jej pierwszy raz mleko z kasza manna mam nadzieje ze w koncu zacznie spac cala noc

Awatar użytkownika
marcia_pod

13 maja 2008, 12:28

Fintifluszka, słodkie zdjecia!
kiedy vja bede mogła robić zdjecia W TRóJKE?
ECH

babcia wzieła Krzysia na spacerek a ja obiad rtobie. zmykam

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

13 maja 2008, 12:42

czesc dziewczyny wpadam tylko na chwilke sie przywitac bo mam mase roboty...

Justynko Ale ty masz rozesmianego synka :ico_haha_01: ,az sie sama zaczelam smiac jak zobaczylam te fotki no poprstu sa przeslodkie :ico_brawa_01: Szkoda,ze taki kawalek mieszkamy od siebie,bo chetnie zrobilabym sobie tez tatuazyk,jeden juz mam,ale na jeszcze jeden bym sie skusila,a w salonach to chca tyle kasy ze szok.

Iwonko Mojemu Mirkowi tez sie cos przestawilo jak zawsze spal cala noc tak teraz mam ok 4 lub 5 pobutke na butle i spi do 7...

U nas dzis pogoda piekna znowu krotki rekawek poszedl w ruch...
Wogole dziewczyny musze wam sie pochwalic,bo ostatnio sie zdolowalam bo moja waga dlugo stala w miejscu i juz myslalam,ze mi tak zostanie po dwojce dzieci a dzis weszlam na wage i spadlo mi znowu 3kg :ico_brawa_01: :-D ale sie ciesze :ico_sorki:

Dobra uciekam Buziaki

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

13 maja 2008, 13:13

Cześć Wam my gotujemy obiadek byłyśmy już na spacerku i o 16 wybieramy sie z ciocią Iwona na ploty do koleżanki.Spotkałam koleżanke ktora tak jak ja ma dwójkę szkrabów tylko o rok kazde starsze od moich i powiedziała ze o 19 pada w ubraniu przy nich dopiero mąż ją budzi koło 23 żeby się przebrała.Ciekawa jestem jaka Amelka bedzie czy łobuz czy grzeczna?Jejku za dwa tygodnie Iwona wyjezdza jak ten czas leci a za 3 ja do pracy....Dobra zmykam robic ten obiad bo Iwona przyjdzie a tu jeszcze nic nie ugotowane pa

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”