Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

11 maja 2008, 20:29

Oj dziewczyny :ico_olaboga: jak ja dawno tu nie byłam :ico_olaboga:
Ostatnio nawet dla siebie nie mam czasu. Nic tylko praca dom karmienie i odciąganie. Ale jestem bliska rezygnacji z karmienia piersią :ico_placzek: Już nie mam siły tego ciągnąć, a mleczka mam malutko :ico_placzek:
A te nasze dzieciaczki jak szybko rosną :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Adaś nie ma jeszcze ząbków ale cały czas ich szuka, na szczęście przesypia nocki. Na noc podaje mu mleczko bebilon2 a używamy butelek i smoczków z cannapol i jest ok.
Coraz dalej potrafi podełzać a najbardziej podoba mu się pod suszarką na bieliznę :ico_brawa_01: i tak śmiesznie się przemieszcza - wygląda jak gąsienica.

A to mój Aniołeczek w dniu połówkowych urodzinek
Obrazek

A tu jedzonko na świerzym powietrzu (nie ma to jak naturalne termosy :-D )
Obrazek

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

11 maja 2008, 20:57

Śliczny Adasiek.
Ale jestem bliska rezygnacji z karmienia piersią :ico_placzek: Już nie mam siły tego ciągnąć, a mleczka mam malutko :ico_placzek:
:ico_pocieszyciel: nie martw się, najważniejsze już dostał.

A ja jak na złość, tk to miałam mało i Kubuś niemal głodował, a jak postanowiłam odstawić od cyca to ma strasznie dużo. Co chwila mam zastoje.

A oto Kubuś ze swoją marchewką :ico_haha_02: hihi. Chcę go w ten sposób przekonać do nowych smaków
Obrazek

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2008, 21:30

Agnieś81, ale fajny ten nasz Adaś :ico_oczko:
A oto Kubuś ze swoją marchewką :ico_haha_02: hihi.
Ale super wygląda tez muszę Mikusiowi dać taką marchewkę mimo że on nie ma problemów z jedzeniem bo jest wszystko żerny :-D

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

11 maja 2008, 21:31

A Lence przebił się drugi ząbek !!!! Sliczny Adaś! Agnieś81, bedzie dobrze

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

12 maja 2008, 09:11

A co tu ostatnio takie pustki?
Kubuś daje mi ostro popalić, normalnie na rzęsach chodzę. Wczoraj żeby jakoś przetrwać poszłam spać natychmiast po nim :ico_noniewiem: Już było trochę spokojniej i od nowa ciągłe płacze

Awatar użytkownika
Janiolek

12 maja 2008, 10:33

A ja już po kolokwium :ico_oczko: jutro następne mnie czeka.

Lenucha przegina: wczoraj uswiadamialiśmy ją w posiadaniu uchwytów do wstawania w łóżeczku. Dziś pod moją nieobecność Maruś też jej pokazał owe uchwyty i co się stało? Wstała sama w łóżeczku :ico_oczko: Tylko nie wiem po kim ona jest tak zawzięta :ico_oczko:

barbara123
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

12 maja 2008, 10:51

:-) hej
Oj bidulka Kubuś co on tak płakusia mamusi
Moje dziecko pwelzajc pzemierza pol pokoju, tylko trzeba uwazac bo zawsze akurat trafia ,albo na noge od stolu,albo na drewniane wykończenia narożnika
A moja cora robi codziennie pobudek o 5 ale nam to tak nie przeszkadza bo i tak tatuś wstaje o tej porze do pracy pożniej jeszcze dosypia do 7.30 je drugie sniadanko kolo 9-9.30 i o 10 idzie na pierwszą drzemkę i śpi sobie smacznie czasem z 2 godz

Awatar użytkownika
Janiolek

12 maja 2008, 11:09

Moje dziecko pwelzajc pzemierza pol pokoju, tylko trzeba uwazac bo zawsze akurat trafia ,albo na noge od stolu,albo na drewniane wykończenia narożnika
Lenucha na dłuższe dystanse stosuje metodę mieszaną: Dwa razy przepełznie, dwa razy przejdzie raczkując. Dziś chciała zjeść nogę od fotela (mamy takie stare fotele z lat 60-coś między fotelem a krzesłem-z drewnianymi nogami). Teraz sobie przysnela-musimy leciec umowić się na szczepionke, ktrorej nie miala bo byla chora. Cyknę fotę jak będzie stała w łóżeczku :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-05-13, 10:33 ]
obijacie się dziewczyny!

Przy okazji mam pytanie: Po raz kolejny nie wiem jak ubierać Lenkę - wczoraj widziałam chłopczyka w wózku-wyglądał na trochę starszego tak z 9 m-cy mial na oko i był w koszulce z rękawem do łokcia, co do dołu to nie wiem dokładnie bo nie przyjżałam się. Lenka miała ciensze rajstopki, spodenki, body z krótkim rękawem i sweterek. Ja już kurcze nie wiem jak ubierać... :ico_olaboga:

Obiecałam pokazać co ta artystka wyrabia :-D
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 13 maja 2008, 21:36 przez Janiolek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2008, 11:11

Janiolek, super szybko zacznie chodzić :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a dziewczyny widziałyście kto jest na grudniówkach nasz Pontoniczek jest w ciąży i czeka na upragnionego maluszka ale sie cieszę bo przecież była naszą listopadówką :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Janiolek

13 maja 2008, 11:20

widziałyście kto jest na grudniówkach nasz Pontoniczek jest w ciąży i czeka na upragnionego maluszka ale sie cieszę bo przecież była naszą listopadówką
mam nadzieje, ze sie uda ! Jeszcze tylko K@tk@ i będzie super
Janiolek, super szybko zacznie chodzić
Tego się obawiam :-D :-D :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”