i ja się witam w ten cudny dzionek
my po porannych zajęciach Tadzia i dzieci od dawna już na polku, a ja z nimi
teraz Tadzik zasnął, bo rano po 30 minutach musiałam go obudzić, bo byśmy nie zdążyli, więc teraz pewnie nadrabia
ale wczoraj to spał mi 2 razy (20 minut, 30 minut) i to do południa, a wieczorem to na nos padał i ciężko go było nakarmić kaszką przed kąpielą, ale mimo że był zmęczony po południu, to nijak nie dał się uśpić, oj takie to urwiski z tych naszych maluchów
wczoraj Tadzik mi stanął w autku trzymając się kierownicy, ale dziś pani Dorotka powiedziała dumnej mamie, że to nie dobrze, bo jak poczuje "bluesa" to za nic nie będzie chciał raczkować, więc mamy zakaz autkowania na tydzień, bo wg niej Tadzik to już powinien zasuwać, tylko że on teraz ma w nosie raczkowanie tylko bawi się w pozycję raczkową i siadanie i tak w kółko, ale powiedziała nam, że to dlatego, że Tadzik to mały perfekcjonista jest (po mamusi
) i jak już coś robi, to tak długo ćwiczy, aż mu wychodzi idealnie, więc jest z niego bardzo zadowolona, bo mówi, że jak coś osiągnie, to już jest to 100% idealne
cieszę się z tego, choć trochę mnie drażni, że mógłby już zasuwać, a jeszcze mu się nie chce, bo i ja miałabym mniej roboty przy nim
basiu nie przejmuj się na foteczki poczekamy
a ja sobie poradziłam z reklamami, używam program Firefox w którym zainstalowałam sobie blokowanie skryptów i mam spokój
za stawanie dla Jasia
a z jazdą to na pewno w końcu "połkniesz bakcyla" i będzie ci to sprawiać przyjemność, tylko wiadomo, że jak ktoś siedzi obok i patrzy na ręce, to ciężko się wyluzować
no z lekami to trzeba bardzo uważać, bo czasami opakowania są podobne
justynko na pupie to tak jak pisze anulaf od pampersów czy chusteczek jak zmieniałaś lub pokarmowe, mojej Wiki na pupie wychodziło jak zjadała nowalijki-żodkiewki (pewnie porządnie kropione), albo jak mleko jest o długiej przydatności do spożycia - kilka miesięcy, ale też może być np. jak dziecko dużo kupek robi lub chwilę z kupką posiedzi, bo wtedy przetworzone żarełko podrażnia
serafinko 8 zębolków
to super , ale ty to trochę odpocznij w tym biegu
uleńko może taki dzień z tym spaniem, bo Tadzik też spał dziwnie i krótko tylko do południa