Hej!
Ja tez jeszcze 2w1. Pierwsze co robie z rana jak wstane - to sie tu melduje
Teraz moge spokojnie isc po Ole i bedziemy jesc sniadanko - ona z kakaem a ja z kawka
Milego dnia wszystkim
No aj mysle wrocic do tabletek anty...wiec jak bede w szpitalu to od razu bede prosic o takie, ktore nie beda kolidowaly z karmieniem piersia.a laseczki juz was pytalam o to,ale zadna mi nie odp
jakiego rodzaju antykoncepcji macie zamiar stosowac po porodzie?
jak i doradzcie mi jakiej firmy tzn chodzi mi o butelke,musze miec w szpitalu a mam z 3 firm:
AVENT,Dr. Brownsa i Tommee Tippee brac??-dzieki z gory
-to zycze ci na dniach,choc jesli wyskoczy ci na Dzien Matki i twoje imieninki to tez milusioCo do tego terminu Emilko to ja tez mam na 26 maja no i poza tym ze to Dzien Matki to moje Imieninki wiec jakby tak Kacperek wskoczyl w termin to tez nie byloby zle, choc chcialabym wczesniej bo juz mnie to meczy...
-widze,ze syndrom wicia gniazda mocno daje sie odczucWczoraj wypucowałam cały dom i okna tez pomyłam ..więc teraz to juz tylko czekac mi pozostało
-to tak jak ja heheJa tez jeszcze 2w1. Pierwsze co robie z rana jak wstane - to sie tu melduje
No ja to juz kilka razy tak robilam - w koncu przestalam - bo ilez mozna czyscicWczoraj wypucowałam cały dom i okna tez pomyłam ..więc teraz to juz tylko czekac mi pozostało
No to super,ze wszystko w porzadkuwitajcie ,ja juz po wizycie w szpitalu
a wiec maly wg pomiarow pani doktor ma ok 3,5 kg i jest glowka w dol,czyli wszystko jak nalezy,cisnienie ok,mocz ok,wody plodowe a raczej ich ilosc ok,nastepna wizyta za dokladny tydz ,ale dostalam w razie czego karte ze szpitala by z nia jakby co przyjechac gdybym miala rodzic przed kolejna wizyta
Oj dokladnie ja juz tez mam dosc tych przygotowan, tego sprzatania...No ja to juz kilka razy tak robilam - w koncu przestalam - bo ilez mozna czyscic
Wiesz z jednej strony moze nawet wiecej nie wiedziec bo tak to bys sie dopiero stresowala a tak to odpoczywaj i relaksuj sie:Moze ladwa chwila i Filipek bedzie z Toba.i nawet nie mam pojecia czy moje lozysko juz sie nie starzeje ani jaki jest stan wod itp.
Niby nie mam zadnych zlych objawow - ale wolalabym wiedziec co sie w srodku dzieje
-no niestety u mnie podobnie jest,damy rade w koncu to juz tak blisko a ty kochana to mozesz miec lada chwilkaA co do szczako i jej pobytu w szpitalu - to od razu widac roznice miedzy szpitalami czy krajami, bo ja do czasu ewentualnego wywolywania lekarza nawet nie zobacze - i nawet nie mam pojecia czy moje lozysko juz sie nie starzeje ani jaki jest stan wod itp.
Niby nie mam zadnych zlych objawow - ale wolalabym wiedziec co sie w srodku
Super - czekamy Monia!zapomnialabym na smierc-mam dla was wiadomosc od Moniczki :
`my od wczoraj w domu,dwa dni musialam pysie dokarmiac butelka bo mialam malo mleka,ale juz jest ok,Alusia jest grzeczna a Wiktorek to super braciszek,jak znajde chwile to zajrze na tt,pozdrawiam` - no to super sie naszej kolezance uklada i oby tak dalej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Sherriwette i 1 gość