-a ja dzis rosolek a na drugie danie pulpeciki w sosie pieczarkowym ,ziemniaczki,fasolka zielona szparagowa z bobem i bulka tarta-tak jakos mnie na to wzieloA ja wlasnie pieke ziemniaczki w folii oraz kurczaczka - ale mnie wziela chetka na taki obiadek
-no niestety nie doszlaemalia30, dalej nie masz tej paczki? niedobra ta poczta niedobra
To odpoczywaj póki możesz,moja też na poczatku tylko spała i budziła sie na cycusia,a teraz ma już okresy czuwania i najchętniej byłaby na raczkach Dziś od 7 do 9.30 nie spała tylko sie patrzyłaAla jest po prostu kochana...jak na razie to tylko je i spi...
nieźle,jeszcze szybsza byłaś niż jazycze tak szybkiej akcji jak u mnie(2 godziny w sumie
TAK BABE_BOOM, SZYBKO, ALE PRAWIE PIEC KILO SILAMI NATURY BEZ ZNIECZULENIA DO KONCA ZYCIA TEGO NIE ZAPOMNE2h WoW tez bym tak chciała
-kurcze rewelacja,ja tez tak chceTERAZ DAM CYCUSIA,POCIUMKA I ODKLADAM JA DO LOZECZKA- ANIOLEK SAM ZASYPIA OBY TAK DALEJ CHCIALO BYC
-u mnie tez nie ma bobu w ogole w Irl nie ma,jest tylko mrozony a lepszy taki niz zaden a jak bede w Polsce i uda mi sie karmic to nie bede mogla go pojesc,bo wzdecia robi ,wiec teraz choc takiEmi ale mi ochotę na boba zrobiłas niestety w tym roku trzeba będzie się obejść bo w PL jeszcze nie ma a ten mrozony nie jest taki dobry
-no wlasnie nie wiemy i juz sie zaczynam martwicA WIECIE DZIEWCZYNKI COS O SZCZAKO?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość