Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2008, 12:55

ej dziewczyny chyba nam jedną stronę wcięło jak myślicie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

16 maja 2008, 13:11

no wcielo wcielo. Ja wlasnie podjelam ciezka decyzje: koniec z cycem! Od 2 dni Lenucha tak mnie gryzie, ze szlag mnie trafia wiec powiedzialam dość!!! Musze byc bezlitosna bo inaczej nigdy nie skoncze tego karmienia

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2008, 13:17

Od 2 dni Lenucha tak mnie gryzie, ze szlag mnie trafia wiec powiedzialam dość!!!
no ładnie a to łobuziara chce mamie cyca odgryźć :ico_oczko: Kurcze co sie dzieje z tym naszym TT troszkę wariuje ono :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Janiolek

16 maja 2008, 13:26

no ładnie a to łobuziara chce mamie cyca odgryźć
meble tez zjada :ico_oczko: ooo tak sie ciesze bo Marus co prawda spoznil sie do domu 8 godzin a mielismy isc na jakies zakupy ale zarobil 5 stowek i zakupy beda wieksze i zrobie sobie mala przyjemnosc w postaci cienia i moze jakiejs bluzeczki :-D

[ Dodano: 2008-05-16, 16:29 ]
no i oczywiscie 3 dzien z rzedu nastawialam sie na zakupy i na nie nie pojde. sama nie dam rady z Lenka w wozku i jeszcze z wozkiem na zakupy, a chusta nie wchodzi w rachube bo kregoslup mi odpada...gorzej ze musze kupic rybe na obiad,a najblizszy sklep w ktorym jest jakas inna niz mintaj, panga i paluszki rybne jest wlasnie w tesco

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

19 maja 2008, 22:47

A co tu tkie pustki?

Janiolek jak odwyk cycowy?

Kubolek eraz dl odmiany mleczka pić nie chce tylko soki (najlepiej jabłuszko) i przeciery :ico_noniewiem: tak się rozsmakował :ico_haha_02:

Kilka fotek żeby za pusto nie było
Kubuś i marchewka
Obrazek
Mały wandal
Obrazek
najpierw szkodzi a potem się poddaje :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 maja 2008, 22:50

kilolek, super zdjęcia to co sie poddaje to w ogóle super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

19 maja 2008, 22:54

A jak po weekandzie?
nas minął bardzo imprezowo. Najpierw piątek sobota mieliśmy gości (mojego męża koledzy z forum). Balowaliśmy prawie całą noc, a malec był taki kochany, że całą tę ockę przespał (jedyna jak do tej pory przespana noc - ale tylko dla niego hihi)
W sobotę wieczorem byliśmy oglądać Kubusia najmłodszą kuzyneczkę, a dziś na komunii Kubusiowej cioci. Niestety biedna dziewczynka przestała być w centrum uwagi jak tylko Kubuś się pojawił :D
Oto kilka fotek
Z ciocią :D
Obrazek
Obrazek
z mamusią ;)
Obrazek
z babcią
Obrazek
z prababcią
Obrazek
i całą resztą :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Janiolek

19 maja 2008, 23:04

Janiolek jak odwyk cycowy?
Pozytywnie. Pierwszy dzien był ciężki, o 3 w nocy Lenka sie obudziła, a ja nie mogłam się podnieść bo tak mnie cyce bolały. Dałam jej zjeść troszkę - do momentu poczucia ulgi :ico_oczko:
Oczywiście jak na złość mała przestała gryźć, ale nie ma odwrotu!
Dziś ostatnio karmiłam o 11 rano i jeszcze nie są przepełnione, pewnie będzie papu nad ranem. Więc w miarę szybko, ale bez przegięć :-D

Poza tym Lenucha ma pierwszego, jedynego w swoim rodzaju siniaka! I to na policzku :-D No cóż wspinanie się po meblach jest dosyć wypadkopędne, chociaż staram się jej pilnować to nie zawsze to wychodzi.

kilolek, fajne zdjęcia!
Miło, że Kubuś się przekonał do innego papu.

No i kupiłam sobie upragnioną bluzeczkę. Myślałam czy mam klimat na czerwień czy róż i znalazłam taką malinową :-D Ponoć dopasowana do mojej figury wg. Trinny i Sussanah'y i faktycznie podoba mi się haha!

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

20 maja 2008, 07:58

No i kupiłam sobie upragnioną bluzeczkę. Myślałam czy mam klimat na czerwień czy róż i znalazłam taką malinową :-D Ponoć dopasowana do mojej figury wg. Trinny i Sussanah'y i faktycznie podoba mi się haha!
No to wystrój się w nią i dawaj fotę.

Właśnie gotuję dla Kubusia jego pierwszą zupkę :ico_brawa_01: dopiero co niemal bym wygotowała z niej całą wodę :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

20 maja 2008, 08:47

No w końcu się tu dostałam bo była katastrofa. Ciągle mi pokazywało że forum nieczynne :ico_zly: .

kilolek, zdjęcia super i Kubuś ślicznie wygląda z tą marchewką :ico_brawa_01:

Janiolek, powiem ci szczerze że ja miałam wielkie wyrzuty sumienia jak zaczęłam odstawiać Tymonka od cyca ale byłam bardzo słaba przez tą ciążę więc nie miałam innego wyjścia.

No a ja po wizycie u lekarza. Mamy pierwsze zdjęcia naszego maleństwa. Ma już 8 tygodni czyli termin mi wychodzi na 20 grudnia. No i koleżanka wywróżyła mi na obrączce że będę miała dziewczynkę więc jest mała nadzieja że będę miała upragnioną córeczkę więc jak będzie parka to już mi więcej do szczęścia nie potrzeba. Koleżanki się cieszą i mówią że będą mi odkadać ciuszki po swoich córeczkach więc się cieszę.
Czuję się słabo i ciągle chce mi się spać a poza tym jestem bardzo nerwowa. Dziś np. mój syn obudził się o 5 rano i myślałam że zwariuję :ico_zly: . No ale pocieszam się że to po 3 miesiącu minie.

[ Dodano: 2008-05-20, 09:18 ]
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to listopadowe dzieci. Tymon najmłodszy :ico_oczko:
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”