ania1980, a gdzie ty pracujesz??????? to znaczy, na jakim stanowisku

ja wieeeeecznie zmeczona jestem a Carmen nie da spacteż jakaś zmeczona jestem i idę się położyć

ja wieeeeecznie zmeczona jestem a Carmen nie da spacteż jakaś zmeczona jestem i idę się położyć
Hihipoki co, anie goruja. milo mi![]()
samochod zdalnie sterowany albo garaz z resorakamiCiekawa jestem co można kupić 3-letniej dziewczynce żeby Ją uszczęśliwić??
Widzisz, Helenka też nie przejawia zainteresowania lalkami - krzyczy na nie i je bijesamochod zdalnie sterowany albo garaz z resorakamiCiekawa jestem co można kupić 3-letniej dziewczynce żeby Ją uszczęśliwić??![]()
a tak na serio - probuje zainteresowac ja lalkami
tak zeby zrobic "przysposobienie do zycia w rodzinie"
![]()
na razie ciezko idzie, no ale coz
a mala dostanie na pewno jakies ciuchy (od cioci buciki), ja chce jej kupic tablice taka ze "znikopisem" bo uwielbia... no i glowe lalki do czesania
a co jeszcze dostanie? moze wypad jakis albo cos, ihiihihiii. mam nadzieje zabrac ja ze soba w peelu do zoo, moze do cyrku??? ale to na imieniny
no i podoba mi sie jeszcze taki namiot dzieciecy.. ojj, duze jest pole do popisu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość