Witam!
Ale Was tu sporo wczoraj było,ja nie miałam siły zajrzeć.
Nocka ok,ostatnio nawet dłuzej spi bo tak do 7-8
Wczoraj od 12 do wieczora był u mojej siostry a my pojechaliśmy obejrzeć autko,niestety nie wiedzieliśmy o pewnych rzeczach wcześniej i nie kupiliśmy go.A trafi sie inne
Lulu super zdjęcia
Martka dobrze że znalazłaś dobrą nianię i Maja w domku jest
Ogromne

dla Kubusia za gryzienia,teraz już będzie tylko coraz lepiej,zobaczysz
Patka
Małż dzwonił w sprawie pracy i ma sie przypomnieć facetowi za jakieś półtora miesiąca bo bedzie wtedy ludzi potrzebował ,zobaczymy
a tymczasem w niedziele ma jechac do Wiednia ze swojej obecnej firmy,fajnie bo niedaleko i napewno co 2 tyg bedzie w domku,jakby tak było to bedziemy mogli razem pójść na rajd malucha który jest 31 maja
pogoda cosik sie psuje,ale póki co ciepło jest i słońce choc nie takie jak w ostatnich dniach
potem trzeba wybrać sie na zakupy po jakieś sandałki dla Kacpra i małża,ja juz sobie kupiłam

zaraz małż przyjedzie z wypłatka
[ Dodano: 2008-05-16, 12:31 ]
a co do jedzenia to nie je obiadów do tygodnia,wczoraj to juz w ogóle przeszedł sam siebie i cały dzień był o małej parówce i garstce makaronu
zmobilizowałam sie w końcu i dzis zaniesiemy jego kupę do badania,bo od tamtej pory jak miał te lamblie nie robiłam mu badań kontrolnych,a powinnam juz zrobić ,wiec najwyższa pora
oby dobre były
przy okazji zrobie znowu na pasożyty za jednym zamachem