mam nadzieję,ze teraz będe częściej i mój synuś wybaczy to mamusiMonia fajnie że zajrzałaś. Śliczne fotki
Iwonko,a dużo dajesz Majeczce tego obiadku?Ja Igorkowi jutro chcę podac obiadek i nie wiem ile mogę za pierwszym razem i czy później normalnie mleczko tak jak zwylke czy to wtedy odpada juz jedno karmienie?a co do deserkow to ja podaje roznie codziennie cos innego a nawet jeden dzien obiadek na drugi zupka a czasami tylko deserek i majka najbardziej lubi deserki a najbardziej jej nie odpowiada szpinak z ziemniakami
Jej, to niedobrze, że maluszkowi tętno spada. To jest wskazaniem do cesarki, znaczy, że z dzidzią dzieje się coś niedobrego. U mnie było podobnie, szyjka długa, brak skurczy, a podczas wywoływania oksytocyną Uli spadało tętno. Jeśli nić się nie dzieje, nie ma akcji porodowej tyle czasu, to znaczy, że coś jest nie tak. Może maleństwo jest owinięte pępowiną... Lepiej żeby nie czekali, bo będzie tak jak u mnie. Jeśli tylko tętno będzie spadało, to jest to wskazanie do natychmiastowej cesarki, o czym dowiedziałam się jak już było po wszystkim.W ogóle to moja kuzynka już jest 8 dni po terminie. Ma twardą długą szyjkę i zero skurczy, dzisiaj pojechała do szpitala do Trzebnicy ze skierowaniem i łaskawie ją przyjęli, bo coś z córeczki tętnem było nie tak...
Współczuję, mam nadzieję, że kropelki pomogą.Ja byłam dziś u lekarza,bo coś mi się z okiem stało,jakiś stan zapalny czy coś,oko przekrwione,lekko opuchnięte i łzawi,dostałam jakieś krople,jak nie będzie poprawy to do okulisty muszę iść
Daj znać jak udał się chustowy debiucik....My na powietrzu debiutujemy jutro, bo jedziemy do moich rodziców.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość