Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

20 maja 2008, 18:13

Szymon znow goraczka 38.9
dalam mu paracetamol w czopku
mamo zuzi mam nadzieje ze to naprzemienne dawanie paracetamolu z ibuprofenem pomoze :ico_sorki:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2008, 18:14

Brawa dla Zuzi za raczkowanie :-) Ona i Ben ida leb w leb :-) Ciekawe kiedy ta moja ruszy tylek do gory :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2008, 18:24

Ciekawe kiedy ta moja ruszy tylek do gory
jak ją Mamuśka przestanie nosić :-D

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

20 maja 2008, 19:24

Witajcie, ufff wkońcu mogę napisać. Dostać się tu to ostatnio graniczy z cudem. Lena też ostatnio nie ułatwia mi życia. Ciągle płacze, jest marudna, chyba następne zęby jej idą. Głowa mi dziś pęka, drugą kawę piję bo chyba nie dam rady przetrwać normalnie do wieczora. Pogoda u nas pod psem, dziś wyszłam na miasto i przyszłam zmoczona, dobrze że miałam folię na wózek.
Mój były podniósł mi dziś ciśnienie, bo znów kłamie, ten facet to istny oszust, sam nie wie gdzie jest granica prawdy a kłamstwa, potracił się w tym. Chciałam aby mi załatwił w urzędu skarbowego zaświadczenie i ja też dziś poszłam bo też muszę mieć swoje zaświadczenie ze się rozliczyłam. Powiedział mi tydzień temu że był tam i że złożył podanie i że trzeba tydzien czekać. Wczoraj byłam u niego w pracy, czy ma to zaświadczenie, powiedział że nie bo nie miał czasu po nie jechać, więc postanowiłam dziś odebrać i jego i swoje. A kobieta mi na to że on nic nie składał, żadnego podania. Więc dzwonie do niego, a on mi dalej twierdzi że złożył i że pojedzie odebrać, dopiero jak mu powiedziałam ze jestem właśnie w skarbówce i że wiem ze nie złożył żadnego podania, to poweidział mi "Noi co ja mam ci powiedzieć" powiedział że nie miał czasu tam jechać i wogóle nie był, no szlak człowieka może trafić. Taki kłamca. Jak on może tak żyć, z tymi kłamstwami. I będzie jeszcze patrzył ci w oczy mówiąc że złożył ale nie miał czasu odebrać.
Kocurka ładna sukienka, ja też nabrałam ochoty na jakąś kopertówkę:))) ale ja bez wzorków chcę.
Kicia fajny stolik, licytuj, napewno sprawi wielką przyjemność Kacprowi.
Lena przez weekend też nauczyła się raczkować na kolanach. Super widok, coral lepiej i szybciej to robi:)

eSKa
4000 - letni staruszek

20 maja 2008, 20:09

KOCHANE DZIEWCZYNKI , ALE MAM RADOCHE ZE TT DZIALA :ico_brawa_01:
ja tylko na chwilke , wpadłam wam powiedzieć że mega bardzo cholernie sie ciesze że w koncu się tutaj dostałam :509: :509: Przez calutki weekend jak jakas psychopatka co trzy minuty podchodziłam do kompa i próbowałam sie tutaj dostać :ico_zly: :ico_zly: A już miałam wizje jutrzejszego dnia ( mam wolne) w domu bez tt i jeszcze przy tej okropnej pogodzie. Myśle że jutro zadnych prac technicznych nie będzie.
Wpadne tutaj jescze wieczorkiem a teraz zmykam na M jak... bo wczoraj nie ogladałam i nie chce znowu dzis przegapic.

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

20 maja 2008, 20:58

Kocurka ładna sukienka, ja też nabrałam ochoty na jakąś kopertówkę:))) ale ja bez wzorków chcę.
widzę że mamy podobny gust.
Benek wkońcu zasnął.Oczywisci e nie obyło sie bez płaczu i marudzenia.Nie wiem co sie teraz z tym moim małym dzieje.Na szczeście jest troche lepiej w dzień bo nieraz , nie zrozumcie mnie źle, mam ochotę poprostu wyjść .Trzasnąć drzwiami i zostawić to wszystko ale nie mogę.Jutro znowu wizyta u lekarki.Podwójna.Antybiotyk na szczęście zaczyna działać.Już nie wyglądam jak arbuz na nogach.
Teraz tylko czekam na koniec licytacji bo napaliłam sie na kostium i chcę go mieć.Potam dam znać jak poszło.

eSKa
4000 - letni staruszek

20 maja 2008, 21:33

Dla Kacperka spóźnione buziaki z okazji 8 miesięcy no i ja też stawiam spóźniony tort :ico_tort: bo nasze chłopaki swietują przecież w tym samym dniu.

Brawa dla dzieciaczkow raczkujących :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , super że to grono tak się powiększa

Ulamisiula mam nadz że ci się poszczęści z tą licytacją, czekamy na relacje.
Twoje dzieła są zarąbiste, no totalny szok :ico_brawa_01:

i co ... :ico_noniewiem:
Kurcze nie mam dzis głowy do pisania, hmmm mam nadzieje że nie wyszłam z wprawy po tylu dniach nieobecności na tt :ico_wstydzioch:

I przypomniało mi się... Kicia to chyba ty pisałaś o tym codziennym seksiku, no bomba u nas codziennie to dawno nie było ale po głębszym przemysleniu to ja chyba troszke te nasze stosunki zaniżyłam :-D Ale tego nie da się tak wyliczyć bo na częstotliwość ma wpływ wiele czynników przynajmniej w moim przypadku :ico_oczko:

Dobra spadam ale jutro zjawie się na 100% no chyba że znowu tt będzie strajkować tfu tfu i odpukać :-)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2008, 22:06

mamo zuzi mam nadzieje ze to naprzemienne dawanie paracetamolu z ibuprofenem pomoze
trzymam kciuki Eve!!!
jak ją Mamuśka przestanie nosić
nooo niee, ze mna to tak nie jest, nosze ja bardzo rzadko, az sie czasem zastanawiam czy to normalne ze tak malo, moze dlatego taka jest do mnie napalona :-D
I będzie jeszcze patrzył ci w oczy mówiąc że złożył ale nie miał czasu odebrać.
no wiadomo z kim masz do czynienia. Dlatego wszytko miej na papierze bo jak widac na jego slowo nie mozesz liczyc,,,,
Przez calutki weekend jak jakas psychopatka co trzy minuty podchodziłam do kompa i próbowałam sie tutaj dostać
hihihi, a ja myslalam ze tylko ja tak mialam :-D Wiatj w Klubie :-D
bo nieraz , nie zrozumcie mnie źle, mam ochotę poprostu wyjść .Trzasnąć drzwiami i zostawić to wszystko
nie jestes sama Ula, mam czesto podobnie, to normalne dopoki tego naprawde nie robimy.
I przypomniało mi się... Kicia to chyba ty pisałaś o tym codziennym seksiku, no bomba u nas codziennie to dawno nie było ale po głębszym przemysleniu to ja chyba troszke te nasze stosunki zaniżyłam Ale tego nie da się tak wyliczyć bo na częstotliwość ma wpływ wiele czynników przynajmniej w moim przypadku
noo, dziewczyny, tylko wy dwie sie pochwaliliscie i w sumie my to chyba jestesmy mocno zanizeni... I to nie dlatego ze nie chcemy, ale w sypialni spi Nell i reaguje na kazdy ruch i odglos, a salon niby wolny ale zuzia czesto ma wedrowki do WC a dzrwi w salonie nie mamy, wiec kicha... Kuchnia tez bez drzwi, tylko lazienka zostaje hehe, a tam jakos weny nam brak... Generalnie z seksem u nas kicha :-(

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

20 maja 2008, 22:33

Kacperek zasnoł,ja domek trochę posprzątałam i jestem :-D

Eska no u nas codziennie to było kiedyś teraz to zadziej i też raczej przeze mnie bo padam po prostu wieczorem.
eSKa napisał/a:
Przez calutki weekend jak jakas psychopatka co trzy minuty podchodziłam do kompa i próbowałam sie tutaj dostać

hihihi, a ja myslalam ze tylko ja tak mialam :-D Wiatj w Klubie :-D
no to i ja sie dołączam do tego klubu :-D

Ula a wiesz mojej kuzynce teraz na dniach tez wyszedł taki guzek tylko że pod pachą i podobno dosyć spory i boli jak .....,dziś sie dowiedziałam i dziewczyna poszła do wewnętrznego i ten jej powiedział że potrzebna jest biopsja i dał skierowanie do onkologa :ico_szoking: wiecie dziewczyna 22 lata,trochę spanikowała,poszła do tego onkologa a ten wyśmiał wewnętrznego i mówi że to tylko zapalenie kanalików potowych i dał jej antybiotyk,no Ci lekarze są po prostu super.

Kocura fajny ten chodzik.

Eska wszystkiego najlepszego dla Olusia :ico_buziaczki_big: a wiesz zawsze jak nasze chłopaki kończą kolejny miesiąc to mi sie zawsze przypomina jak pisałam Ci smsa z porodówki a ty mi odpisałaś że też urodziłaś i tak wogóle bierze mnie zawsze a wspominki z porodówki,hehe :-D

Eve no ciekawe co z Szymonkiem?Idziesz do lekarza?

Jak ł pojechał to nic mi sie nie chce i nic mnie nie cieszy :ico_placzek: ale postanowiłam ze skoro mam trochę więcej czasu dla siebie to muszę o siebie zadbać,pierwszym krokiem do tego było pomalowanie paznokci,poszłam w ślady Eski :ico_oczko: no i zacznę ćwiczyć,przynajmniej mam taki zamiar i chcę iść do fryzjera i zetnę włoski tak do ramion i chyba zrobię grzywkę tylko taka na bok i jeszcze bym chciała zrobić kolorek u fryzjera taki średni blond ale kolorek to może trochę później.

Dobranoc dziewczynki.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2008, 22:47

poszła do tego onkologa a ten wyśmiał wewnętrznego i mówi że to tylko zapalenie kanalików potowych i dał jej antybiotyk,no Ci lekarze są po prostu super.
no niezle, ja tez identycznie mialam pod pacha i wiecie co mi zrobil psychopata-lekarz wewnetrzny, po prostu bez ostrzezenia strasznie mocno mi to scisnal i wyszla z tego ropa i zalozyl opatrunek, nie dal masci z antybiotykiem ani nic :ico_olaboga: i opieprzyl mnie ze sie gole pod pachami :ico_szoking: powiedzial ze natura wie co robi dajac nam wlosy tu i owdzie. No dzieki wielkie, to ja jzu wole zapalenie kanaliku potowego raz na kilka lat niz busze pod pachami, na nogach i jeszcze gdzie indziej :-D No i ile razy potem mijalam jego zone na ulicy to sobie wyobrazalam ja, jak ona wyglada w tych miejscach :-D
to muszę o siebie zadbać,pierwszym krokiem do tego było pomalowanie paznokci,poszłam w ślady Eski no i zacznę ćwiczyć,przynajmniej mam taki zamiar i chcę iść do fryzjera i zetnę włoski tak do ramion i chyba zrobię grzywkę tylko taka na bok i jeszcze bym chciała zrobić kolorek u fryzjera taki średni blond ale kolorek to może trochę później.
super pomysl, zaskocz mezulca jak przyjedzie taki spragniony i teskniacy :-D

Eska, buziaczki wielkie dla Olusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sto lat !

[ Dodano: 2008-05-20, 22:50 ]
Aaaa, i chcialam sie Wam pochwalic ze przedwczoraj pierwszy raz depiloalam nogi i bikini woskiem w plastrach. Spodziewalam sie bolu jak diabli a tu mila niespodzianka, szczegolnie na bikini... No owszem bol jest, ale nie jakis tam straszny...A jak wy golicie te strategiczne miejsca??? Ja do tej pory krem depilujacy Veet na bikini, golarka zwykla na pachy i depilator na zmiane z golarka na nogi. Ale depilator dalam mamie i dlatego kupilam wosk. No i jest git.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”