dalam mu paracetamol w czopku
mamo zuzi mam nadzieje ze to naprzemienne dawanie paracetamolu z ibuprofenem pomoze

widzę że mamy podobny gust.Kocurka ładna sukienka, ja też nabrałam ochoty na jakąś kopertówkę:))) ale ja bez wzorków chcę.
trzymam kciuki Eve!!!mamo zuzi mam nadzieje ze to naprzemienne dawanie paracetamolu z ibuprofenem pomoze
nooo niee, ze mna to tak nie jest, nosze ja bardzo rzadko, az sie czasem zastanawiam czy to normalne ze tak malo, moze dlatego taka jest do mnie napalonajak ją Mamuśka przestanie nosić
no wiadomo z kim masz do czynienia. Dlatego wszytko miej na papierze bo jak widac na jego slowo nie mozesz liczyc,,,,I będzie jeszcze patrzył ci w oczy mówiąc że złożył ale nie miał czasu odebrać.
hihihi, a ja myslalam ze tylko ja tak mialamPrzez calutki weekend jak jakas psychopatka co trzy minuty podchodziłam do kompa i próbowałam sie tutaj dostać
nie jestes sama Ula, mam czesto podobnie, to normalne dopoki tego naprawde nie robimy.bo nieraz , nie zrozumcie mnie źle, mam ochotę poprostu wyjść .Trzasnąć drzwiami i zostawić to wszystko
noo, dziewczyny, tylko wy dwie sie pochwaliliscie i w sumie my to chyba jestesmy mocno zanizeni... I to nie dlatego ze nie chcemy, ale w sypialni spi Nell i reaguje na kazdy ruch i odglos, a salon niby wolny ale zuzia czesto ma wedrowki do WC a dzrwi w salonie nie mamy, wiec kicha... Kuchnia tez bez drzwi, tylko lazienka zostaje hehe, a tam jakos weny nam brak... Generalnie z seksem u nas kicha :-(I przypomniało mi się... Kicia to chyba ty pisałaś o tym codziennym seksiku, no bomba u nas codziennie to dawno nie było ale po głębszym przemysleniu to ja chyba troszke te nasze stosunki zaniżyłam Ale tego nie da się tak wyliczyć bo na częstotliwość ma wpływ wiele czynników przynajmniej w moim przypadku
no to i ja sie dołączam do tego klubueSKa napisał/a:
Przez calutki weekend jak jakas psychopatka co trzy minuty podchodziłam do kompa i próbowałam sie tutaj dostać
hihihi, a ja myslalam ze tylko ja tak mialamWiatj w Klubie
no niezle, ja tez identycznie mialam pod pacha i wiecie co mi zrobil psychopata-lekarz wewnetrzny, po prostu bez ostrzezenia strasznie mocno mi to scisnal i wyszla z tego ropa i zalozyl opatrunek, nie dal masci z antybiotykiem ani nicposzła do tego onkologa a ten wyśmiał wewnętrznego i mówi że to tylko zapalenie kanalików potowych i dał jej antybiotyk,no Ci lekarze są po prostu super.
super pomysl, zaskocz mezulca jak przyjedzie taki spragniony i teskniacyto muszę o siebie zadbać,pierwszym krokiem do tego było pomalowanie paznokci,poszłam w ślady Eski no i zacznę ćwiczyć,przynajmniej mam taki zamiar i chcę iść do fryzjera i zetnę włoski tak do ramion i chyba zrobię grzywkę tylko taka na bok i jeszcze bym chciała zrobić kolorek u fryzjera taki średni blond ale kolorek to może trochę później.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość