Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2008, 11:28

siunia, no a nie da się tego jakos naprawic, albo dokupic, szkoda wyrzucać łózeczko :ico_olaboga:
ja mam dupiaty humor, posprzeczaam sie troche z m. teraz on juz pojechał do pracy a ja mam nerwa :ico_zly:

[ Dodano: 2008-05-21, 11:28 ]
macie pozdrowienia od Spinki, dziś nie wyjdzie ze szpitala, ma nadzieje że ja w piatek puszczą

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2008, 11:35

Marta26, no wlasnie nie, bo to taki uchwyt ktory musi byc naciagniety zeby bok lozeczka nie opadal, i akurat na to sie wywalilam i normalnie kicha jak nic :ico_zly:
Jutro lub dzis bede chyba nowe zamawiac dobrze ze teraz duzo osob z polski przyjezdza to ma kto przywiesc

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2008, 11:40

siunia, ja bym jednak spróbowała skontaktowac się ze sprzedawcą lub producentem jesli masz jego adres na jakiejs ulotce czy metce. bo czasem bywa tak że producent może ci wysłac dana częśc choc w sklepach nie ma w sprzedaży...

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2008, 14:18

Marta26, watpie, to lozeczko kupywalam 2 lata temu, a do tego to taki kawalek gdzie nie dsie wyciagnac bo jest obszyty materialem, no nic, maz jak wroci z pracy jeszcze zobaczy , a jak nie to nowe zakupie, w sumie fajnie tez bo z lapka pozytywka ,i takim przewijakiem bardziej uzytecznym niz mialam.

My na balkonie siedzimy bo sloneczko swieci, a jak maz wroci to znow na zakupy. :-)

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

21 maja 2008, 15:16

Hej, ja własnie obiadek zjadłam.

Coś mnie podkusiło, żeby zrobic ciasto :ico_puknij: , a przeciez ja tego nie cierpię i nigdy mi nie wychodzi :ico_noniewiem: Oczywiście zepsułam już dwie porcje. No i teraz stanęłam , bo mi jajek zabrakło no i już w końcu cierpliwości :ico_olaboga: .
Wypogadza się, więc chyba póójde sie dotlenic, może nabiorę chęci na dokończenie :ico_oczko:

Siunia a to ci pech z tym łóżeczkiem :ico_olaboga: , może mąż da rade naprawic :-) , a co do zmywarki to ja mam AEG electrolux, a Boscha na pewno kupowała spinka :ico_oczko:

A spinka to może dogada się z małą, żeby z tego szpitala już we dwie wrócic :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2008, 17:36

zrobiłam sobie przerwe od nauki- cos mam dzis wiecej przerw niż tej nauki :ico_oczko: ale jestem tak senna że masakra.
stwierdziłam dziś że chętnie bym juz zaczęla na naszej liscie robić uaktualnienia wiec rozdwajajcie sie dziewczynki, :-D
ja poczekam jeszcze 2-3 tyg. i tez zaczne pracowac nad tym żeby namówic dzidzie do wyjscia :ico_haha_01: tylko pewnie im bardziej bedę prosic tym pózniej urodze :ico_oczko:

kasiulinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 maja 2008, 17:46

siemka!
jestem cała (znaczy 2w1).gin mnie dzisiaj na wizycie nawet nie zbadał (i po co ja się rano myłam i goliłam? :ico_puknij: :ico_oczko: :ico_haha_02: ) bo KTG wyszło elegancko i nie wiem czy tam już się coś rozwiera i skraca czy jeszcze będę musiała poczekać :ico_noniewiem: następna wizyta jak dotrwam 4 czerwca.mam nadzieję że już nie będę musiała iść.
ja już chcę rodzić!!!!!najlepiej w piątek wieczorem :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2008, 17:59

kurde a mnie napierdziela brzuch tak jak na @. chyba dzidziek się tak rozciąga że powoduje u mnie ten ból bo raczej skurcze to nie sa- brzuch nie jest twardy :ico_noniewiem:
M. wróci dzis wczesniej z pracy ale za to jutro musi na 2-3 godz. jechać, w Boże Ciało!bez sensu. I kto obiad ugotuje? :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
zegnam sie na dzis, jutro pewnie zajrze na chwilkę, chyba że mnie nauka tak pochłonie że nie znajde czasu :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

21 maja 2008, 19:05

M. wróci dziś wcześniej z pracy
Ale Ci dobrze, zazdroszczę (a Ty mi będziesz jutro :ico_oczko: ), mój m. wróci dziś bardzo późno, jak zresztą od 3 dni ( to w związku z tym zalaniem w firmie), a ja tu siedzę sama i czekam jak głupia nie wiem na co :ico_noniewiem: . Gadam do małej, żeby się decydowała wychodzic, zobaczymy, czy posłucha :ico_oczko:

Pogoda strasznie zmienna, na zmianę słońce i deszcz :ico_olaboga: , nie da się siedziec na polku.
ja już chcę rodzić!!!
ja też, ja też :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

21 maja 2008, 19:19

Ja jestem tak ostatnio padnieta, ze nie rozumiem co sie do mnie mowi. :ico_placzek:
Zrobilam dzisiaj to co mialam w planach, tzn. posegregowalam i uporzadkowalam leki, papiery i czesc ciuchow, aby bylo latwiej mezowi, gdy za tydzien zacznie wywozic toboly.
Zrobilam tez trzy prania, w tym jedno dla dzidziusia :-D Slicznie wygladaja takie malutkie, suszace sie rzeczy :ico_brawa_01:
Choc musze przyznac ze troche sie chyba "zdefasonowaly" :ico_puknij:
Ja bym wolala aby moj Skarbek przyszedl na swiat, kiedy juz bedziemy na nowym miejscu, ale wcale nie pogniewalabym sie, gdyby wyszedl wczesniej :-D
Mam juz dosc lazenia z ogromniastym brzuchem. bolacym krzyzem i tym wszech ogarnaiajacym zmeczeniem :ico_olaboga:
Wiem, ze dzisiaj bardzo narzekam, mam chyba gorszy dzien. Wielkie przepraszam za to :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”