Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

21 maja 2008, 19:28

martam21, nie masz za co przepraszac, kazda z nas nie raz ma gorszy dzień (a im bliżej, tym cierpliwości brak :-) ), po to jest to forum, żeby móc się wyżalic :ico_oczko:

Pytałaś mnie wczesniej o spacery z pieskiem, otóż moje futro waży ponad 30 kg, ale na szczęście chodzenie na smyczy ma nieźle opanowane, ale w sytuacjach wyjątkowych tez potrafi pociągnąc :ico_oczko: . Ja mam duży ogród więc wielka krzywda jej się nie dzieje jak nie pójdziemy na spacerek. A najczesciej chodzę z nią w pobliskie pola i wtedy moge ją spokojnie spuścic. A w ogóle moja tora uwielbia jazdę samochodem i jak tylko mogę to zabieram ją ze sobą :ico_oczko:

lulu_
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 maja 2008, 21:27

Cześć!!!
Czasem cieszę się, że są mecze piłki nożnej, bo -mam wolny komp wieczorem :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Jestem już po wizycie u mojej ginki - wszystko OK, mały przekręcił się i jest główką do dołu :ico_brawa_01: Jego fikołki wynikają częściowo z wady macicy, o której wcześniej nie wiedziałam :ico_szoking: Mam nadzieję, że już nie będzie się tak kręcił i straszył mamy :ico_nienie: Dostałam skierowanie do szpitala, więc już nie muszę się martwić, gdzie będę rodzić!!!!!! Ale szybko tam nie trafię - moja lekarka jest pewna, że przenoszę. Szyjka mocno trzyma, więc mam się nastawić na poród w lipcu. Jeśli nadal będę się czuła tak jak dobrze jak teraz, to nie będę narzekać :-) Boję się tylko upałów, bo wtedy robi mi się duszno.

Siunia, szkoda łóżeczka, może jednak mąż coś wykombinuje

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2008, 21:50

lulu_, to super ze dzidzia glowka na swoim miejscu :ico_oczko:

Ja oczywiscie ogladam you can dance :-D
Dzis kupilismy syfon ( taki wiecie do robienia wody gazowanej) :-) , i drukarke laserowa, oraz tez zamowilismy przez neta ta zmywarke, pewnie przyjdzie w nastepnym tyg :-)

No i udalo sie naprawic lozeczko, musialam rozprus je troche, bo nity poszly, maz wstawil srobke, ja zaszylam ( troche tandetnie, bo ciezko bez maszyny) i lozeczko w calosci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , kurde ciesze sie bo nadal wszystko przyszykowane na dzidzie :-)

lulu_
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 maja 2008, 22:07

siunia, jednak do czegoś przydaje się facet w domu :ico_oczko:
:ico_brawa_01: za udane zakupy!!! Wymieniliście już chyba większość sprzętów w domku :-D

Nam jeszcze brakuje kilku rzeczy do ukończenia wyprawki, ale mam jeszcze ponad miesiąc na zakupy :ico_oczko: Ostatnio kupuję tylko książki do wrześniowego egzaminu. Już kilkaset złotych wydane, a to dopiero początek. Mam nadzieję, że uda mi się część pożyczyć od znajomych, bo szkoda tyle kasy wydawać, zwłaszcza, że większość z nich mi się później w ogóle nie przyda,a za 2-3 lata stają się już nieaktualne :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2008, 22:44

lulu_, no , tylko ze sprzetu zostalo nam kuchenke wymienic ale to juz nie teraz. Kuchenka, lozko w duzym pokoju, w sypialni i meble (szafy szafki) to plany na przyszlosc. Bo w nastepnym miesiacu chcemy jeszcze drugie auto kupic.,
No moglam zaszalec za ta kaske co tu daja za urodzenie, ale wiem ze w bloto nie wyrzucilam tylko konkrety stoja w domu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

21 maja 2008, 23:08

witajcie, ja już na necie, wolna czesciowo, bo mieliśmy gości (przyjechali teściowie na mojego M. urodzinki). zaraz będę oglądać film.
z newsów to tak po krótce:
* dowiedzialam sie ze urodze za 2 tygodnie jakos bo mam juz łożysko w tym stanie, że nie sądzą żebym donosiła do tego 10go czerwca.
* m. się bardzo ucieszył z prezentu dostał go parę minut po północy, aż mu się łezka zakręciła.
* po długich jazdach w korkach dziś dotarliśmy z moimi rodzicami do komisu, w ktorym kupilismy fotelik samochodowy :ico_brawa_01: za 80 zl, uzywany to raz, ale w stanie idealnym, nie dosc ze firmówka to jest śliczny i lekki. no i załapalismy sie na gwarancję która jest do stycznia.
* jestem zmęczona, cay dzien sprzatalam na przyjazd tesciow a do tego to dwugodzinne stanie w korku :-/
* humor mi osiadł i nagle posmutn iałam pewnie to ze zmeczenia bo śpiąca jestem, ale nawet nie chce mi się uśmiechać.
* ah i dziś uszykowałam do końca kącik dla malej - jutro wkleję fotke :-D

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2008, 09:28

hej ja wpadłam z rana doczytac i ide sobie robić śniadanko. M. powinien za jakieś 2godz. wrócic to akurat zdąze zjeśc i zerknę w jakies kserówki chwile może. wstałam z lekkim bólem głowy ale i tak stwierdzam że jak jest chłodno to czuje sie o niebo lepiej niz w gorace dni...tylko żeby w niedziele było ładnie bo chcemy pogrilowac z rodzicami i siostrą moją :-D buziaki dla was, życze udanego dnia i uciekam :ico_haha_02:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

22 maja 2008, 10:43

Hej!
Ja wlasnie sniadankuje na czekoladowo-kawa z czekolada i buleczka z czekolada :-D
To tak na poprawe humoru.Bo wczoraj wieczorem jeszcze poklocilam sie z mezem :ico_placzek:
Tak,ze nie ciekawy dzionek byl. Mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie lepiej. :-)
Po poludniu wybieram sie do miasta, bo mam szkole rodzenia-dzisiaj maja byc zajecia z rodzicielstwa :ico_haha_01:
I moze w koncu dotre do sklepu z bielizna i kupie sobie biustonosze do karmienia.
U mnie dzis szaro, buro i pokrapuje :ico_noniewiem:
Milego dnia :ico_ciezarowka: !!!

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2008, 11:52

Witam

A i nas dzis pogoda nie rozpieszcza, pochmurno i tak jakos chlodno.
Nie wiem moze za godzine pojdziemy gdzies na spacer.
Ogole jestem spokojna i nadal cierpliwie czekam :-)

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

22 maja 2008, 11:53

Witam :ico_ciezarowka:
Wpadłam się przywitac, nadal 2 w 1 :-) .
U mnie pogoda do kitu, z domu nie chce się wychodzic :ico_noniewiem:, ale pewnie pojedziemy na obiad do moich rodziców, ale nie będziemy siedziec długo.
My już z m. po kawce ciastku (wczoraj jednak udało mi się skończyc :ico_oczko: )i teraz sobie odpoczywamy :-)
Życzę przyjemnego dnia :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”